Sport > Time Out

Devojka optužila ZVEREVA za fizičko nasilje: Sud ga PAPRENO KAZNIO, evo koliko će morati da plati

Teniser negira krivicu i kaže da je odluka skandalozna

Izvor: K1info/telegraf.rs

31/10/2023 > 21:48

podeli vest:

Devojka optužila ZVEREVA za fizičko nasilje: Sud ga PAPRENO KAZNIO, evo koliko će morati da plati
Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupa


Najbolji nemački teniser i trenutni olimpijski šampion, Aleksandar Zverev, kažnjen je sa 450.000 evra od strane nemačkog suda zbog optužbi za fizički napad na svoju bivšu devojku.

Portparol berlinskih krivičnih sudova potvrdio je da je okružni sud Tiergarten izdao nalog za ovu kaznu 2. oktobra.

Nemački teniser je optužen za fizičko zlostavljanje svoje bivše partnerke i narušavanje njenog zdravlja tokom incidenta u Berlinu u maju 2020.

Zverev je dobio kaznu od 90 dnevnih rata od po 5.000 evra, ukupno 450.000 evra. Važno je napomenuti da on negira optužbe i uložio je prigovor na konačnu presudu.

S obzirom na Zverevljevu žalbu, okružni sud u Tiergartenu će ponovo saslušati optuženog i tužioce pre zakazivanja javnog suđenja.

U međuvremenu, Zverev zadržava pretpostavku nevinosti dok se ne donese konačna odluka. Takođe, važno je napomenuti da se njegova bivša devojka pridružila javnom tužiocu u Berlinu kao kotužilac.

Foto: Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

 

- Sa moje strane: U potpunosti odbacujem optužbe. Moji advokati se brinu o tome. Neću reći ništa više o tome, rekao je tada Zverev - rekao je ranije Zverev.

Advokat nemačkog tenisera je takođe dao svoj iskaz ističući da je odluka skandalozna.

- Odluka je skandalozna, o pravičnoj, ustavnoj proceduri ne može biti reči. Gospodin Zverev će preduzeti mere protiv ovoga koristeći sva moguća sredstva - rekao je advokat tenisera.

Ostavite komentar