Sport > Time Out

Sigurno niste znali Tijanine NESTAŠLUKE iz detinjstva, ali ono što je NAJBOLJA ODBOJKAŠICA SVETA uradila "HEMIČARU"...

Kako izgleda kada se na meču dve sestre nađu na suprotnim stranama mreže? A tek šta je uradila nastavinu hemije

Izvor: K1info

22/10/2023 > 19:06

podeli vest:

Sigurno niste znali Tijanine NESTAŠLUKE iz detinjstva, ali ono što je NAJBOLJA ODBOJKAŠICA SVETA uradila "HEMIČARU"...
Foto: Starsport


Najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković u detinjstvu je bila veoma nestašna, a njen otac Ljupko u emisiji “Prvi red” na televiziji K1, otkrio je i pojedine detalje u koje javnost nije bila upućena.

- Jednom nastavniku je gurala krompire u auspuh. Imala je zaključenu trojku iz hemije. Kada sam nedavno sreo njenog nastavnika, rekao mi je, da je on nama zapravo učinio, jer da joj je dao peticu, možda bi bila naučnik, ovako je dobila trojku, okrenula se po sportu i napravila karijeru - rekao otac Ljupko.

Tijanina rođena sestra Dajana, igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a do sada se dogodila dva puta situacija da su igrale jedna protiv druge. Ponosni tata, otkriva za koju ćerku navija u tim momentima, ali i šta ih savetuje kada se na meču dve sestre nađu jedna nasuprot druge.

Foto: K1info

 

- Uvek se navijalo za slabije, a šansa da Bosna pobedi Srbiju u odbojci je kao da Zvezada pobedi Siti u Engleskoj. Dajani sam pred jednu utakmicu rekao da proba jednom da izblokira sestru, da joj isplazi jezik i napusti utakmicu. U jednom momentu, zaista se dogodila ta situacija, Dajana se okrenula i počela da se smeje, a video sam da se i Tijana smejala, jer su se valjda setile šta sam im ja rekao - priča ponosni tata Ljupko. 

Tijanin nastavnik iz hemije, Miladin Stolica, objasnio je, zbog čega mu najbolja odbojkašica sveta i dalje nije zaboravila trojku iz hemije.

Foto: K1info

 

- Prozvao sam je da odgovara, iako je uvek imala četiri ili pet, taj dan nije baš najbolje znala i dao sam joj trojku. Nije se puno bunila, ali se naljutila. Video sam da je nervozna i ona meni kaže: “Profesore, kada ja budem najbolja na svetu, vi nećete dobiti ni autogram. Meni je to bilo smešno, pa sam joj odgovorio da ne moram autogram da dobijem, jer mi je najvažnije da zna hemiju - kaže nastavnik hemije kroz osmeh i dodaje:

Prošlo je desetak godina, Tijana je postala najbolja igračica na svetu. Došla je u našu školu, podelila je neke lopte, ali kada je mene srela na hodniku i dalje nije zaboravila tu trojku, prišla mi je i rekla: “Profesore, jel ste poneli papir da vam dam autogram”. Iako nisam imao papir, slikali smo se ispred škole  - dodao je u emisiji “Prvi red” na televiziji K1, nastavnik hemije, Miladin Stolica.

 

 

 

 

Ostavite komentar