Sport > Time Out

NE MORATE baš svaki put: ROB GRONKOVSKI smatra da NFL previše prikazuje TEJLOR SVIFT tokom prenosa

Pažnja koja se poklanja pevačici na NFL utakmicama izazvala je negodovanje kod nekih fudbalskih navijača

Izvor: K1info

26/10/2023 > 11:57

podeli vest:

NE MORATE baš svaki put: ROB GRONKOVSKI smatra da NFL previše prikazuje TEJLOR SVIFT tokom prenosa
Foto: Tanjug/AP Photo/Charlie Riedel, AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File


Bivša zvezda američkog fudbala, Rob Gronkovski, komentarisao je često prikazivanje Tejlor Svift tokom NFL utakmica.

Gostujući u jutarnjem šou programu "Up & Adams" u sredu, 25. oktobra, popularni Gronk upitan je od strane voditeljke Kej Adams šta misli o toj temi.

Adams je navela da se igra nije promenila od kada je Svift počela češće da prisustvuje utakmicama, i da će njeno prisustvo privući više gledalaca ovom sportu.

- Samo ću reći, ćao ćao ćao, malo je previše. Da, možete je prikazati, možda je čak dovesti da izvede pesmu, pošto je svakog vikenda promovišu, ali želimo više fudbala. U redu je da je prikažete, ali ne svaki put - rekao je nekadašnji tajt-end Nju Ingland Patriotsa i Tampa Bej Bakanirsa.

- Dajte da vidimo igrače, da vidimo kako proslavljaju - dodao je, objašnjavajući da prikazivanje Tejlor Svift tokom gledanja utakmice odvlači pažnju sa igrača.

Komentar Gronkovskog dolazi pošto je NFL ranije ovog meseca branio svoje opsežno izveštavanje o Tejlor Svift zbog čestih glasina da se zabavlja sa Trevisom Kelsijem, tajt-endom šampionske ekipe Kanzas Siti Čifsa.

Pažnja koja se poklanja pevačici na NFL utakmicama izazvala je negodovanje kod nekih fudbalskih navijača. Sam Kelsi je rekao da NFL "malo preteruje" sa pažnjom prema njemu i Tejlor tokom jedne epizode svog podkasta, New Heights.

Foto: Tanjug/AP Photo/Ed Zurga

 

U međuvremenu, Tejlor Svift će objaviti album "1989 (Taylor's Version)" 27. oktobra.

Njen "Speak Now (Taylor's Version)" objavljen je 7. jula i dočekan je sa oduševljenjem, postavši deseti broj jedan album pevačice u Velikoj Britaniji.

Ostavite komentar