Sport > Time Out

SRPSKA POSLA: Navijač Partizana CINKARIO Crvenu zvezdu Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Olimpijakos sa 87:79 u 33. kolu Evrolige uz sjajnu podršku navijača, što je zasmetalo "grobarima"

Izvor: K1info/informer.rs

07/04/2023 > 12:38

podeli vest:

SRPSKA POSLA: Navijač Partizana CINKARIO Crvenu zvezdu Evroligi
Foto: Starsport


Košarkaši Crvene zvezde savladali su Olimpijakos sa 87:79 u 33. kolu Evrolige uz sjajnu podršku navijača.

Pošlo je za rukom Crvenoj zvezdi i drugi put u sezoni da je savlada tim iz Grčke, trenutno prvoplasiranu ekipu u Evroligi.

Meč u Pioniru su obeležili i fenomenalni navijači koji su dvoranu ispunili do poslednjeg mesta, a na kraju su "delije" iznele i baklje i napravile sjajan šou u kojem su uprkos porazu uživali i košarkaši Olimpijakosa.

Gosti su došli do igrača Zvezde kako bi zajedno uživali u prizoru, ali da sve ne bude tako idilično, potrudio se jedan od navijača Partizana koji je od Evrolige tražio da kazne crveno-bele.

Naime, navijač Aleksandar Aleksić objavio je na svom Twitter nalogu video ovog slavlja i zatražio je od Evrolige da kazni Crvenu zvezdu.

- Zamoliću Evroligu da kazni Crvenu zvezdu u skladu sa pravilnikom Evrolige, a zbog upotrebe pirotehnike, pogotovo baklji, od strane Delija tokom meča sa Olimpijakosom, odigranog 6. Aprila 2023. godine. Hvala unapred - napisao je Aleksić.

Crvena zvezda savladala je lidera elitnog takmičenja (87:79)  i pokazala da je kazna zbog koje Fakundo Kampaco nije bio u prilici da igra u elitnom takmičenju dva meseca značajno poremetila sezonu crveno-belih.

Zvezda je u drugom poluvremenu razmontirala četu Jorgosa Barcokasa, upisala 16. trijumf u Evroligi i potvrdila da joj je mesto među osam najboljih.

 

 

Ostavite komentar