Sport > Time Out

Bivši FUDBALER ZVEZDE dobio sina: MILOŠ i ALEKSANDRA slave rođenje drugog deteta

Mala Anastasija, rođena 2021. godine, dobila je brata

Izvor: K1info

10/01/2023 > 16:59

podeli vest:

Bivši FUDBALER ZVEZDE dobio sina: MILOŠ i ALEKSANDRA slave rođenje drugog deteta
Foto: Printscreen/Instagram


Bivši fudbaler Crvene zvezde i australijski reprezentativac srpskog porekla Miloš Degenek, imao je mnogo razloga za radost - njegova supruga Aleksandra na svet je donela sina, što znači da je njihova ćerkica Anastasija dobila brata.

Miloš je podelio srećne vesti na društvenim mrežama, a čestitke su stigle sa svih strana. Aleksandra i on su odlučili da sinu daju ime Teodor, koje potiče iz grčkog jezika, i u prevodu znači "dar božji".

"Dobro nam došao Teodore", "Nek je živ i zdrav naš mali Teodor", "Čestitamo ekipo"... su neke od čestitki koje je Miloš podelio.

Prvo dete, pomenutu ćerkicu Anastasiju, par je dobio u septembru 2021. godine.

- Iskreno ne znam šta bih napisao prvo za tebe koliko sam ponosan na tebe, koliko sam srećan i zaljubljen. Koliko te samo volim i koliko sam ti zahvalan na tome šta si donela na ovaj svet i sto si uz mene uvek kad je najlepše i najteže. U suštini reči ne mogu opisati osećaj koji imam prema tebi, ljubav najveću moguću na svetu. Hvala ti sto si nam živote ulepšala sa devojčicom malom. Hvala sto si donela na svet Anastasiju - napisao je tada fudbaler.

Degenek je trenutno član američkog kluba Kolumbus iz Ohaja, sa kojim igra MLS ligu.

 

Ostavite komentar