Sport > Tenis

Novak u Americi broji sitno i VREDNO RADI! Otkrio svaki delić TRENINGA i to sa SINOM Stefanom (VIDEO)

Teniser se priprema za Masters u Indijan Velsu, gde je sa sobom poveo i porodicu

Izvor: K1info/Sportal.rs

02/03/2024 > 09:14

podeli vest:

Novak u Americi broji sitno i VREDNO RADI! Otkrio svaki delić TRENINGA i to sa SINOM Stefanom (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen/djokernole


Novak Đoković vredno radi u Americi, tačnije u Los Anđelesu. Podsetimo, Đoković je poslednji put na ovom turniru u igrao 2019. godine, a ovaj turnir je osvajao pet puta. Sada je otkrio svaki delić svog treninga, ali onog u teretani.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković broji sitno do početka Masters turnira u Indijan Velsu. Posle treninga pred studentima Univerziteta Kalifornija u Los Anđelesu, kao i onog sa Stefanom, prvi reket planete je na svom Instagramu objavio snimak treninga iz teretane.

Sa Novakom Đokovićem su u Ameriku pošli i njegova supruga Jelena kao i deca Stefan i Tara kako bi što više vremena proveli zajedno. Nole vrlo često pominje kako mu teško pada razdvojenost od porodice, videlo se to i u Australiji kada je govorio o tome kako je njegovoj naslednici ispao prvi zub, a on nije bio tu, pa je zato odlučio da razdvojenost svede na minimum i da Jelena sa decom bude sa njim u Indijan Velsu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Novak Đoković je vezan za svoju porodicu i to je odavno poznato. Naročito je to primetno tokom turnira koji se igraju na drugim kontinentima, kao što su oni u Australiji i Americi, kada na tim kontinentima ostaje po mesec dana. Bez trunke zadrške govori o razdvojenosti, a sada je odlučio da sa njim u Indijan Vels krenu i njegova supruga Jelena i deca Stefan i Tara, te tako nedostajanje svede na minimum.

Zanimljivo, na jednom od treninga, ćerka Tara je ukrala šou svom tati.

Najbolji teniser sveta često objavljuje snimke sa porodicom, pa je tako osvanuo i pomenuti video klip sa Tarom na kojem smo videli i sina Stefana kako igra tenis. Sada nije bio u pitanju sparing sa Novakom, već je na terenu pored igrao tenis.

Odavno je poznato da naslednik pokazuje interesovanje za beli sport i vrlo često ga možemo videti sa na treninzima sa Novakom.

- Zaista je ogromno zadovoljstvo što imam mogućnost da sa svojim sinom igram tenis. Sve ostalo je suvišno, samo taj osećaj da sport kojem sam posvetio ceo život moj sin igra i voli i želi da igra. Kad smo zajedno na terenu, nema lepšeg osećaja - rekao je Novak.

Inače, Đoković se u Los Anđelesu sprema za masters u Indijan Velsu koji počinje 7. marta. Žreb za prvi masters u sezoni je zakazan za 5. mart, a znamo da će Srbin kao prvi nosilac biti slobodan na startu.

Podsetimo, Nole od polufinala Australijan opena u kojem je izgubio od Janika Sinera nije igrao, već je bio na odmoru u Italiji na skijanju, a potom je pripreme započeo u Marbelji.

Biće zanimljivo videti šta će Nole odlučiti da igra nakon Indijan Velsa, odnosno da li će ostati u Majamiju na mastersu ili će se vratiti u Evropu, gde će započeti pripreme za sezonu na šljaci.

Ostavite komentar