Sport > Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ poslao SNAŽNU PORUKU sa OMILJENOG TURNIRA: Evo šta je za njega TENISKI RAJ

Pet godina su čekali u Indijan Velsu da vide Novaka. Takmičenje počinje 6. marta

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

28/02/2024 > 08:30

podeli vest:

NOVAK ĐOKOVIĆ poslao SNAŽNU PORUKU sa OMILJENOG TURNIRA:  Evo šta je za njega TENISKI RAJ
Foto: AP Photo/Louise Delmotte


Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, oglasio se uoči mastersa u Indijan Velsu, turnira koji je osvajao pet puta, a na kojem nije igrao pet godina.

Đoković je dolazio u Indijan Vels i lako ga osvajao, ali  povreda u kombinaciji sa koronom i zabranom srpskom igraču da uopšte uđe u SAD dovele su do situacije, da najbolji na svetu pola decenije nije kročio na nekada omiljeni turnir.

Pet godina su čekali u Indijan Velsu da vide Novaka i dočekali. Takmičenje počinje 6. marta, ali Đoković je stigao ranije da se što bolje pripremi, a sada je poslao i emotivnu poruku. 

- Sada smo u 2024. godini, poslednji put sam igrao na Indijan Velsu 2019. godine. Prošlo je pet godina, predugo da se ne bude deo teniskog raja, jednog od bez sumnje najboljih turnira na svetu. Ovo je verovatno omiljeni turnir mnogim igračima, uključujući i mene - rekao je Novak.

Setio se Novak i svog prvog Indijan Velsa koji je osvojio 2008. godine.

- Ne mogu da dočekam da dođem i igram ponovo pred nekim od najboljih navijača koje imamo. Prva titula na Indijan Velsu koju sam osvojio 2008. godine je bila jedna od najboljih titula u mojoj karijeri u tom trenutku. Imao sam sreće da osvojim turnir još četiri puta, da igram neke neverovatne mečeve u finalu, protiv Federera, Nadala, mnogih sjajnih tenisera. Radujem se povratku! - poručio je Đoković.

Ostavite komentar