Sport > Tenis

NESPORTSKI I SRAMNO! Izjava Nadala RAZBESNELA mnoge: Moja želja je da se ĐOKOVIĆ POVREDI

Toni Nadal, Rafin stric izjavio je da bi Rafa mogao do pobede ako bi se Nole i još nekoliko njih povredilo

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

16/02/2024 > 10:13

podeli vest:

NESPORTSKI I SRAMNO! Izjava Nadala RAZBESNELA mnoge: Moja želja je da se ĐOKOVIĆ POVREDI
Foto: AP Photo/Louise Delmotte


Iako je Novak Đoković mnogo puta dokazao da je najbolji teniser sveta, mnogima je on i dalje trn u oku, a komentare kakve dobija od nekih apsolutno su nezaslužene. Još jedna sramna i nesportska izjava bila je na račun našeg tenisera.

Toni Nadal, stric i nekadašnji Rafin trener, obrukao se u izjavi za "La Sekstu", gde je, kao kroz šalu, poželeo Novaku da se povredi pred Olimpijske igre. Neslana šala ipak zvuči i gore od toga. Toni je pričao kako priželjkuje uspeh Rafaelu Nadalu, ali da bi do toga došlo, poželeo je nesreću Noletu.

- I dalje verujem da će Rafa ići na Rolan Garos i da će osvojiti trofej - rekao je Toni.

Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler, Filer

 

A, onda dodao i drugu želju, koja je svemu sudeći i u najmanju ruku - sramna.

- Nadam se i da će u avgustu doneti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. Da bi to uspeo, moja želja je i da se Đoković povredi, kao i njih još petorica-šestorica, da bi Rafa mogao da osvoji - rekao je Toni Nadal, ali je pokušao da se ogradi rekavši da je to šala. 

Rafin stric je objasnio i zašto su Rafi Olimpijske igre u Parizu toliko bitne.

- Pričao mi je Rafael da su mu Igre u Pekingu 2008. godine najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući podršci ostalih španskih sportista i zbog atmosfere koja je vladala tamo. Došao je u Peking u ne baš najboljoj formi, ali zahvaljujući Pau Gasolu i podršci ostalih sportista je uspeo da trijumfuje. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju - objasnio je Toni Nadal.

 

Ostavite komentar