Sport > Ostali sportovi

Šef Mercedesa Toto Volf: NEMA RAZLOGA da Luis NE POTPIŠE novi ugovor

Toto Volf je "apsolutno" uveren da će Luis Hamilton produžiti svoju F1 karijeru potpisivanjem novog ugovora sa Mercedesom

Izvor: K1info

08/12/2022 > 11:47

podeli vest:

Šef Mercedesa Toto Volf: NEMA RAZLOGA da Luis NE POTPIŠE novi ugovor
Foto: Youtube PrintScreen


Trenunti ugovor sedmostrukog šampiona ističe na kraju godine, a imajući u vidu da će Hamilton u januaru napuniti 38 godina, postavlja se pitanje o njegovoj budućnosti.

Nakon kontroverznog završetka sezone 2021. u Abu Dabiju, bilo je dosta spekulacija da se Luis neće vratiti u "najbrži karavan na svetu".

Ipak, vratio se 2022. godine, ali je sezona u celini bila neuspešna po njegovim visokim standardima.

Po prvi put u karijeri, Hamilton nije uspeo da pobedi u trci ili osvoji pol poziciju, što predstavlja njegovu najgoru sezonu.

Foto: Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

Luis Hamilton

Uprkos tome, Hamilton je izrazio želju da ostane u Formuli 1 još nekoliko godina jer želi zajedno sa Džordžom Raselom da vrati ekipu Mercedesa u šampionski vrh.

Govoreći u F1 podkastu "Beyond the Grid", Volf je otkrio da je Hamiltonov novi ugovor glavni prioritet tokom zime.

Foto: Tanjug/Carlos Perez Gallardo/Pool via AP

Toto Volf

- Luisov ugovor jedna je od tema kojima ćemo se baviti tokom zime, iako nismo postavili krajnji rok. Luis je deo tima i tim je deo Luisa. Nema razloga da ne nastavimo - rekao je Volf i dodao:

- Mislim da je jedna od njegovih prednosti to što je uvek gladan, uvek željan. On je sjajan sportista, ali je takođe neko ko je izuzetno motivisan i odlučan.

 

Ostavite komentar