Sport > Fudbal

Portparol BRAZILA sve razbesneo svojim potezom: Da li će HRVATI da prođu kao ova jadna MAČKA?

PR Brazila sa obe ruke zgrabio mačku i grubo je bacio sa stola

Izvor: K1info/telegraf.rs

08/12/2022 > 08:35

podeli vest:

Portparol BRAZILA sve razbesneo svojim potezom: Da li će HRVATI da prođu kao ova jadna MAČKA?
Foto: Printscreen/Twitter


Fudbalska reprezentacija Brazila nestrpljivo čeka meč četvrtfinala Mundijala protiv Hrvatske, koji se igra u petak. Južnoamerikanci su, za mnoge, ostavili najjači utisak dosad, a svojim zaraznim raspoloženjem, gde je muzika glavna pokretačka energija, pored fudbalskih simpatizera, privlače i - mačke!

Na poslednjoj konferenciji za medije, na kojoj je Vinisijus bio pred novinarima, sa njim i PR tima, "slavu je ukrala" upravo jedna mačka koja je dobrih pola sata sedela u sali, a onda, "željna pažnje", skočila na sto pravo pred dvojicu predstavnika reprezentacije.

I tamo se opružila...

PR Brazila se iznenada našao u nelagodnoj poziciji, bio je u dilemi da li da interveniše ili da pusti da stvari idu svojim tokom, odnosno da ostavi mačku na miru, a onda se odlučio za ovo prvo. Ustao je, mirno se približio "uljezu" i krenuo da ga mazi, bila je to krajnje simpatičan prizor, ali samo do momenta kada je PR sa obe ruke zgrabio mačku i grubo je bacio sa stola.

Njegova rekacija izazvala je uglavnom kritike i osude ljudi na društvenim mrežama koji su se, zabrinuti za ljupkog mačora, zapitali da li je zaista bila neophodna takva intervencija. Neki su se i šali da će Hrvati u petak proći kao mačka na konferenciji Brazila.

 

 

 

Ostavite komentar