Sport > Ostali sportovi

Rukometašice ŠPIJUNIRANE? Reprezentativka otkrila skandalozan potez Slovenije

Telefon i ajpedom da nas snimaju jer se plaše da li će nas pobediti sa četiri beka ukupno koja imamo, šta onda više da se priča o sportu

Izvor: K1info/Headliner.rs

09/11/2022 > 09:59

podeli vest:

Rukometašice ŠPIJUNIRANE? Reprezentativka otkrila skandalozan potez Slovenije
Foto: Youtube PrintScreen


Iskusna rukometašica Jelena Lavko otkrila je da su treninzi Srbije bili pod prismotrom tokom boravka u slovenačkom gradu Celje.

Rukometašice Srbije završile su učešće na Evropskom prvenstvu nakon grupne faze, uz sva tri poraza. U veoma teškoj grupi protiv domaćina Slovenije i sila poput Danske i Švedske devojke koje je na turnir poveo selektor Bregar nisu mogle da osvoje čak ni bod. Istina, igrala je Srbija u oslabljenom sastavu, a bilo je i drugih problema.

O tome je nakon turnira pričala Jelena Lavko (nekada Živković), koja je skrenula pažnju na sramotan detalj koji se dogodio.

Tokom treninga srpskog nacionalnog tima u Celju, rukometašice Srbije su špijunirane! Navodno, treninzi su snimani, a zatim i analizirani kako bi se osujetile akcije srpskog tima.

- Žao mi je jer smo do sad sa Slovenijom imale skor 3:0 u međusobnim susretima na velikim takmičenjima. Još mi je više žao kad suprotni tim snima treninge, gde nema kamera, nego se postavlja telefon i ajped da nas snimaju jer se plaše da li će nas pobediti sa četiri beka ukupno koja imamo, šta onda više da se priča o rukometu i o sportu - rekla je jedna od najiskusnijih srpskih rukometašica.

Na turniru koji je zavšren za naš nacionalni tim čak tri tima prolazila su grupnu fazu. To znači da bi Srbiji pobeda nad Slovenijom u poslednjem kolu mogla da bude dovoljna za plasman u narednu fazu, ali je domaćin očigledno imao pomoć koja nije po pravilima.

 

Ostavite komentar