Sport > Ostali sportovi

OSTAVILI KOMPJUTERE kući, pa pravac DRUŽENJE: Minecraft igrači OKUPILI SE NA LETOVANJU u Hrvatskoj

Adrenalin je generisan uživo, skakanjem u more, dobrom muzikom i zabavom u vodenom parku

Izvor: K1info

26/09/2023 > 10:13

podeli vest:

OSTAVILI KOMPJUTERE kući, pa pravac DRUŽENJE: Minecraft igrači OKUPILI SE NA LETOVANJU u Hrvatskoj
Foto: Andrija Tomić


Serb-craft organizacija koja okuplja Minecraft igrače iz zemlje Srbije i regiona šesti put je organizovala tradicionalni meet-up uživo.

Ekipa je kompjutere ostavila kod kuće i uputila se ka ostrvu Krk u Hrvatskoj, a toplotu kućišta zamenila za toplotu sunca i peska.

Adrenalin je generisan uživo, skakanjem u more, dobrom muzikom i zabavom u vodenom parku Istralandia, a obavezne stanice na izletima bili su Malinska i Zagreb.

Bilo je mnogo smeha, mnogo divnih trenutaka zabeleženih fotoaparatom, učvršćivanja starih i formiranja novih prijateljstava koja će zasigurno trajati još dugo.

Zajednica Serb-craft postoji već 13 godina, i odavno je narasla i van granica Srbije. Broji više od 150 hiljada igrača iz zemlje i regiona, a prema statističkim podacima iz 2016. godine, svako četvrto dete u Srbiji igra Minecraft, i to baš na Serb-craft-u .

Želimo da rastemo još, trudimo se da konstantno unapređujemo svoj zabavni i edukativni sadržaj, realizujemo ideje svojih igrača i “odomaćujemo” svetske ideje.

S obzirom na to da su meet-up-ovi sada već i tradicija, već željno iščekujemo sledeći. U međuvremenu, vidimo se onlajn - na serveru! 

 

Ostavite komentar