Sport > Košarka

ŠEJKIL O'NIL završio ispod novogodišnje JELKE: Legenda KATAPULTIRANA, virile samo PATIKE

Da li ste ikada videli da je neko ovako oborio NBA džina?

Izvor: K1info

08/12/2022 > 19:56

podeli vest:

ŠEJKIL O'NIL završio ispod novogodišnje JELKE: Legenda KATAPULTIRANA, virile samo PATIKE
Foto: Printscreen/Youtube


Amerikanci tradicionalno od Dana zahvalnosti, koji kod njih pada uvek u poslednji četvrtak u novembru (ove godine 24. novembra), počinju da kite jelke pred Božić i Novu godinu. Njihov Božić, uzgred, pada 25. decembra.

To nama izgleda rano, ali oni padaju u praznični sevdah mesec dana pre roka - može im se. Zbog toga ćete često i sada u emisijama američkih televizijskih stanica videti okićene jelke kao obavezni dekor gotovo svake emisije.

Naravno, izuzetak nije ni "najluđi" košarkaški karavan na svetu - NBA, a pravi spektakl videli smo u emisiji Inside the NBA: Halftime Report na televiziji TNT, u kojem glavni akteri nisu bili samo legendarni Šejkil O'Nil i Keni Smit, nego i - novogodišnja jelka!

Naime, kada je trebalo proveriti ko je brži - Keni ili Šek, i ko će se pre popeti do velikog logoa emisije u kraju studija - njih dvojica su se katapultirala iz stolica, ali je tokom trke Smit sjajno "remplovao" grdosiju, odgurnuo ga i bacio pravo u jelku!

O'Nil je tako odleteo, da se skoro ceo izgubio u jelci - ostale su da vire samo patike, pa su ga preostala dva člana ekipe u studiju, Čarls Barkli i Erni Džonson, izbavili vukući ga za noge, dok su se istovremeno sva četvorica grohotom smejala.

Inače, te velike, božićne NBA utakmice 25. decembra, koje su pravi spektakl u SAD, za nas će biti značajne jer će u njima nastupati i Nikola Jokić - njegov Denver ugostiće Finiks Sanse. Doduše, po našem vremenu, meč je na programu 26. decembra u 4.30 ujutru, pa ko voli - nek' izvoli.

 

Ostavite komentar