Sport > Košarka

KOŠARKAŠ MILOŠ TEODOSIĆ U BOLNICI! Evo šta kažu iz kluba CRVENA ZVEZDA

Crvena zvezda gostuje Real Madridu u petak u 32. kolu Evrolige od 20.30, a na tom meču će još jednom igrati bez ijednog plejmejkera

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

28/03/2024 > 15:17

podeli vest:

KOŠARKAŠ MILOŠ TEODOSIĆ U BOLNICI! Evo šta kažu iz kluba CRVENA ZVEZDA
Foto: Starsport


Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je danas da zbog zdravstvenog stanja plejmejker Miloš Teodosić neće putovati za Madrid i igrati protiv Reala.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće sutra od 20:30 časova ekipi Reala u 32. kolu Evrolige. Real je prvi na tabeli Evrolige sa 25 pobeda i šest poraza.

- Crvena zvezda obaveštava javnost da će naš prvi tim, osim ranije odsutnih Dos Santosa, Topića i Tompkinsa, biti oslabljen u Madridu i za Miloša Teodosića. Naš plejmejker je tokom poslednjeg trening pred put ekipe u Madrid u četvrtak, osetio nelagodnost i mučninu, pa je nakon preventivnih pregleda u bolnici, koji su utvrdili da se ne radi o ozbiljnijem problemu, odlučeno da iz predostrožnosti ostane u Beogradu. Prema planu, naš plejmejker će biti spreman za narednu utakmicu koja je na programu u ponedeljak - objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Crvena zvezda gostuje Real Madridu u petak u 32. kolu Evrolige od 20.30, a na tom meču će još jednom igrati bez ijednog plejmejkera jer je Miloš Teodosić završio u bolnici, naveli su iz Crvene zvezde.

Ostavite komentar