Sport > Košarka

PRIBOJ dočekao svoga BOGA: Gudurić NAJUSPEŠNIJI sportista u ISTORIJI svog RODNOG grada

Lazar Rvović uručio Marku Povelju za izuzetan doprinos u osvajanje srebrne medalje na Mundobasketu

Izvor: K1info/Tanjug

14/09/2023 > 19:07

podeli vest:

PRIBOJ dočekao svoga BOGA: Gudurić NAJUSPEŠNIJI sportista u ISTORIJI svog RODNOG grada
Foto: Tanjug/Dragan Nikolić


Za reprezentativca Srbije, košarkaša Marka Gudurića, danas je u njegovom rodnom Priboju upriličen prijem kod predsednika Opštine Lazara Rvovića.

On je tom prilikom istakao da je i njemu i njegovim saigračima podrška koju su dobijali od svojih najbližih, ali i svih koji su ih podržavali jako značila posebno pred sam kraj prvenstva.

Foto: Tanjug/Dragan Nikolić

 

- Stvarno smo osetili tu podršku i ljubav i to nam je sigurno pomoglo i guralo nas napred, to je jedan od velikih razloga što smo napravili taj rezultat. Jako sam ponosan i srećan što sam bio deo ove grupe jer stvarno nije se niko izdvajao nijednog trenutka i stvarno kao što je rekao selektor svi za jednog jedan za svi, tako smo se borili, disali smo kao jedan i opet  je ovo dokaz da uspeh ne napravi 12 najboljih igrača, nego 12 igrača koji najbolje funkcionišu zajedno, to je još jedna lekcija svima i nadam se da će nas poslužiti zdravlje u narednim sezonama koje nas čekaju i da ćemo sledeće leto spremno dočekati Olimpijadu - rekao je Gudurić.

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović ovom prilikom Guduriću je uručio Povelju za izuzetan doprinos u osvajanje srebrne medalje na 19. košarkaškom Svetskom prvenstvu za reprezentaciju Srbije i dostojanstveno reprezentovanje opštine Priboj.

Foto: Tanjug/Dragan Nikolić

 

Osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu Marko Gudurić postao je najuspešniji sportista u istoriji pribojskog sporta.

Ostavite komentar