Sport > Košarka

POJAVIO SE SNIMAK, evo zbog čega je DUŠKO IVANOVIĆ "POLUDEO" na konferenciji za štampu

Zbog ove provokacije jednog "novinara" trener Crvene zvezde hteo je da napusti konferenciju za medije

Izvor: K1info

16/06/2023 > 13:59

podeli vest:

POJAVIO SE SNIMAK, evo zbog čega je DUŠKO IVANOVIĆ "POLUDEO" na konferenciji za štampu
Foto: screenshot YouTube @butasportsrbija


Izabranici Željka Obradovića uspeli su da dupliraju prednost u finalnoj seriji, pošto su u četvrtak pred svojim navijačima još jednom savladali Crvenu zvezdu sa 87:78. Posle meča, na konferenciji, Duško Ivanović suočio se sa provokacijom.

Još jedan praznik košarke imali smo prilike da gledamo u najvećoj srpskoj dvorani, a nakon još jednog spektakla možemo da podvučemo jedno – Obradovićev tim je na korak do osvajanja regionalnog šampionata! Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu na svom parketu i u drugom meču finalne serije ABA lige, čime su odbranili domaći teren, te će se serija sada preseliti u Pionir, gde će crveno-beli biti domaćini - 87:78.

Najefikasniji kod crno-belih bili su Alen Smailagić i Džejms Naneli sa po 15 poena, a pratili su ih Matijas Lesor sa 13 i Zek Ledej sa 12 poena. Sa druge strane, kod Crvene zvezde istakao se Nemanja Nedović sa 19 poena, a podršku je imao u Ognjenu Dobriću, koji je dodao 11.

Posle poraza svog tima utiske je sumirao Duško Ivanović, koji se tokom svog izlaganja suočio sa provokativnim dobacivanjem. 

- Čestitam Partizanu, iskoristili su dobro prednost domaćeg terena i vode 2-0. Igrali smo bolje u prvom poluvremenu, imali smo šansu da pobedimo, ali mislim da smo pomogli Partizanu posebno nekim pormašajima i sa padom energije u drugom pol. Igra se na tri utakmice, sad se seli serija na naš teren. I dalje imamo osećaj da možemo da pobedimo, nismo.

Neko od prisutnih je prekinuo Duška Ivanovića tokom izjave i nešto je dobacio, a crnogorski stručnjak želeo je da napusti konferenciju za medije, zbog nepoštovanja.

- Šta sad? Šta ste rekli? Da li ja da idem? Na šta ovo liči? Imajte malo respekta prema meni, ja imam respekta prema vama. Recite sada još nešto slobodno - vidno je bio iznerviran Ivanović.

Neko je od prisutnih zloupotrebio svoju akreditaciju ili mogućnost da prisustvuje konferenciji, a prema rečima očevidaca, Ivanoviću su se dobacivale sledeće rečenice: "Jesi sad siguran, šta sad imaš da kažeš" i "Vi ste već pobeđeni". 

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

Prešao je preko toga Ivanović i ostao na konferencij, pa nastavio. 

- Zaboravili smo da se igra 40 minuta. Poveli smo i onda smo stali. Nismo igrali odbranu kako treba, to je bio problem. Nama je večeras falio taj dobar završetak, imali smo i par promašenih zicera i eto.

Posle prvog poraza Zvezde u finalnoj seriji Ivanović je potvrdio da je i dalje siguran da će pobediti.

- Verujem igračima, strašno im verujem i znam kako igraju i znam da možemo da pobedimo Partizan i to iskreno mislim. Ako neko hoće da osvoji titulu on ne sme da ima sumnju ni ja ni moji igrači i mi ni nemamo sumnju.

Otkrio je za kraj šta bi moglo da bude ključno u idućoj utakmici. 

- Mislim da se dosta dobro poznajemo i igrali smo već sedam utakmica i neki sitni detalji će odlučiti utakmicu, a sad da ne ulazimo u detalje. Sigurno će i Partizan, kao i mi promeniti nešto, kako bismo bili bolji.

Ostavite komentar