Sport > Košarka

Novak i mali Stefan BODRILI PARTIZAN u Monaku: Neverovatna UTAKMICA, čestitam plasman u Top 8

Košarkaši crno-belih obezbedili su plasman u Top 8 fazu Evrolige, a pored terena podršku im je pružio i slavni srpski teniser

Izvor: K1info/kurir.rs

08/04/2023 > 08:38

podeli vest:

Novak i mali Stefan BODRILI PARTIZAN u Monaku: Neverovatna UTAKMICA, čestitam plasman u Top 8
Foto: Twitter screenshoot/Retro Partizan


Novak Đoković, najbolji teniser sveta nalazi se u Monaku gde za koji dan počinje učešće na teniskom turniru, ali, on je boravak u Kneževini iskoristio je i da da podršku košarkašima Partizana koji su igrali odlučujući meč u Evroligi.

I zaista, jedan od momenata koji je obeležio meč upravo je njegov dolazak

On je u društvu supruge Jelene i sina Stefana utakmicu pratio iz prvih redova. Ipak, ovoga puta je u centru pažnje bio mali Stefan koji sa puno emocija prati svaki potez i koš Partizana.

Novak je posle utakmice dao izjavu i nije krio da je oduševljen onim što je video.

- Neverovatno. Neverovatna atmosfera, neverovatna utakmica… Sve do kraja je Partizan igrao veoma dobro. Većinu utakmice je vodio, ali je onda Monako pokazao zašto je jedna od najboljih ekipa u Evroligi. Bilo je blizu. Ključna trojka je bila ona Panterova trojka pred kraj. Drago mi je što je srpski tim otišao u Top 8. Prošlo je mnogo godina otkako je neki srpski tim otišao u Top 8, tako da, čestitam Partizanu - rekao je popularni Nole na televiziji “Sportklub”.

Da potsetimo, košarkaši Partizana obezbedili su plasman u Top 8 fazu Evrolige večerašnjom pobedom nad Monakom u Kneževini, čime su se našli u plej-ofu posle 13 godina - 86:88.

 

 

Ostavite komentar