Sport > Košarka

ŠTA SE DEŠAVA Nagetsima? Jokićeva ekipa se ZALEDILA U KANADI za četvrti poraz u nizu

Hejteri se odmah oglasili jer Nikola, zanislite, nije imao tripl dabl

Izvor: K1info/Tanjug

15/03/2023 > 07:01

podeli vest:

ŠTA SE DEŠAVA Nagetsima? Jokićeva ekipa se ZALEDILA U KANADI za četvrti poraz u nizu
Foto: Tanjug/AP


Nikola Jokić navikao je svetsku javnost da od noći do noći bez velikih problema dolazi do tripl-dabl učinka. I ne samo planetu, već i svoj Denver koji je totalno povukao ručnu između utorka i srede, te pretrpeo četvrti vezani poraz u NBA ligi - ovog puta od Toronta 125:110.

Gostovanje u Kanadi nije baš najbolje proteklo. a hejteri lika i dela Nikole Jokića su odmah ugledali svetlost i pohitali na izvore informisanja kako bi dali sud da centar tima iz Kolorada nije na nivou.

Jeste da Nagetsi nisu imali vođstvo nijednom u meču sa Reptorsima i jeste došao novi poraz, ali se u ofanzivnom delu ništa ne može zameriti srpskom reprezentativcu.

Jokić je bio najefikasniji igrač Denvera sa 28 poena uz osam skokova i sedam asistencija. Šut za dva je završio na 10/12 sa jednom promašenom trojkom uz 8/8 sa slobodnih bacanja za nešto manje od 35 minuta provedenih na terenu.

S druge strane, društvene mreže gore zbog defanzive koja nije baš išla na ruku, ne samo Nikoli, već čitavoj gostujućoj ekipi, ali njegovi lovci na greške pripisiju isključivo njemu.

I pored partije u kojoj je Toronto imao čak +23 već u drugoj minuti druge četvrtine, Denver je imao jedan udar koji je umalo prerastao početkom poslednje deonice u totalni preokret.

Došlo se na samo -3 (98:95) i publika se totalno uključila u meč. Manje trominutno rezultasko remplovanje i onda povratak na dvocifrenu razliku koja je na kraju i završila na velikoj cifri.

Za to je najzaslužniji Fred VanFlit koji je bio najbolji igrač meča sa 36 poena uz tri skoka i sedam asistencija.

Denveru je sada potrebno hitno buđenje, jer se u samo nedelju dana totalno istopila nedodirljiva razlika na Zapadu. Memfis je prišao na četiri pobede i dva meča manje i vrh konferencijske tabele sada nije oliko nedostižan.

 

 

 

Ostavite komentar