Sport > Fudbal

Ni KLINCI više NISU SIGURNI... Navijač uleteo u teren i GURNUO KADETA Zvezde

Posle teškog incidenta u Novom Sadu, isključeni su domaći igrač Boškan i gostujući Maksimović, koji je i napadnut

Izvor: K1info/Sportklub.rs

20/11/2022 > 14:30

podeli vest:

Ni KLINCI više NISU SIGURNI... Navijač uleteo u teren i GURNUO KADETA Zvezde
Foto: Youtube PrintScreen


Tokom utakmice kadetske lige Srbije u Novom Sadu između Vojvodine i Crvene zvezde došlo je do teškog incidenta. Jedan navijač je preskočio ogradu, utrčao na teren i i gurnuo fudbalera Zvezde Stefana Maksimovića.

Trebalo je to da bude derbi kola, četvrtoplasirana Vojvodina ugostila je drugoplasiranu Crvenu zvezdu, u okviru 14. kola Kadetske lige Srbije.

Međutim, u 41. minutu igrač Vojvodine Boškan i igrač Crvene zvezde Đurić su se "zakačili", a umešali su se potom i saigrači, između ostalog i Maksimović iz redova beogradskih crveno-belih.

Jedan od navijača preskočio je ogradu, gurnuo je upravo Maksimovića, što je bila iskra koja je ionako zapaljivu atmosferu dovela do usijanja. Potrajao je prekid, a kad su se stvari nekako smirile, glavni sudija Saša Ranisavić iz Sremske Mitrovice pokazao je crvene kartone Boškanu i Maksimoviću, uz zahtev delegata Vojislava Kesića da se isprazne tribine.

Tek kad je to i učinjeno, meč u Sportskom centru “Vujadin Boškov” je nastavljen. U tom trenutku Beograđani su imali prednost od 1:0, sli je Vojvodina na kraju bila bolja sa 3:2.

 

Ostavite komentar