Sport > Fudbal

ERLING HALAND na POZAJMICI u trenutno NAJPOPULARNIJEM klubu na svetu?!

Internet gori posle najnovije ponude za norveškog reprezentativca

Izvor: K1info

14/11/2022 > 17:54

podeli vest:

ERLING HALAND na POZAJMICI u trenutno NAJPOPULARNIJEM klubu na svetu?!
Foto: Tanjug/AP


Ako do sada niste čuli Fudbalski klub Ešton junajted iz Eštona-ander-Lajna, koji igra u Severnoj premijer ligi - što je sedmi rang takmičenja u Engleskoj (a verovatno ni tamo nisu čili da imaju svoj klub) - onda ćete sada čuti, jer su njegovi čelnici uputili ponudu Mančester Sitiju, sa željom da na pozajmicu od 28 dana u svoje redove dovedu - Norvežanina Erlinga Halanda!

Dakle, nije reč o šali - sam klub je preko društvenih mreža potvrdio da je ponuda poslata (bez finansijskih detalja) i da se sada čeka odgovor.

Naime, kao što je poznato - od 20. novembra do 18. decembra u Kataru će biti održano Svetsko prvenstvo, pa su u narednom periodu nacionalna fudbalska prvenstva "umrla", bar kad je reč o zemljama učesnicama Mundijala. Među njima je i Engleska, pa neće biti Premijer lige, a samim tim svoje mečeve neće igrati ni Mančester siti.

S druge strane, Norveške nema na Svetskom prvenstvu, tako da će njihov reprezentativac u redovima "građana", Erling Haland, kulirati u predstojećem periodu. Divni ljudi iz Ešton junajteda, u želji da rasni strelac ne ispadne iz forme, ponudili su tako Sitiju opciju u kojoj svi dobijaju - oba kluba i sam igrač.

I, znate li kakve su bile reakcije na društvenim mrežama? Pa, izvanredne! Što se kaže - internet gori, komentari se nižu jedan za drugim i izgleda da je Ešton junajted - s obzirom na to da se svi sad bakću reprezentacijama na Mundijalu - dobio svojih pet minuta svetske slave i da je trenutno najpopularniji fudbalski klub na planeti!

Na primer, jedan od komentora je uputio pitanje: "Pa da li ste normalni, daće 50 golova na 4 utakmice".

Drugi je bio daleko, daleko realniji - naročito kada se uzme u obzir trenutno stanje u velikom rivalu Sitija, Mančester junajtedu, i muci koja je nastala kad je objavljen Ronaldov intervju u kojem je on "izdao" klub: "Morate da se divite hrabrosti Ešton junajteda, ali ne mogu da ne pomislim da je transfer Kristijana Ronalda realnija opcija u ovom trenutku".

U međuvremenu, navala je tolika, da je klub na Twitter-u objavio i da je "pao" veb sajt kluba, šaljivo se pitajući - zašto? Dakle, nema šta, i nama je sad samo ostalo da čekamo... Halande, javi se, sedma liga čeka te!

 

 

 

 

Ostavite komentar