Sport > Fudbal

Protiv ŠERIFA sa POJAČANJIMA: KRALJ najavljuje veliku BORBU u Ligi konferencija

Sportski direktor Partizana ima lepe vesti za evropsko proleće

Izvor: K1info

07/11/2022 > 19:05

podeli vest:

Protiv ŠERIFA sa POJAČANJIMA: KRALJ najavljuje veliku BORBU u Ligi konferencija
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana u šesnaestini finala Lige konferencija igraće protiv moldavskog Šerifa, a sportski direktor crno-belih je istakao da njegov tim očekuje velika borba za plasman u nastavak takmičenja.

Izabranici Gordana Petrića prvi meč će igrati 16. februara u gostima, s obzirom na to da je Partizan bio povlašćen na žrebu, tako da nas revanš očekuje u Beogradu 23. februara.

- Rekli smo i pre samog žreba, bez obzira koja ekipa da dođe, biće sigurno velika borba, jer svaki tim želi da se plasira u naredno kolo. Rival nam je Šerif, koga se sećam po dobrom još iz igračkih dana, pošto smo pre 20-tak godina imali priliku da ukrstimo koplja na terenu. Sa druge strane, znamo i da su prošle godine eliminisali Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što znači da je reč o kvalitetnoj ekipi. Verujem da su pred Partizanom dva veoma interesantna meča - rekao je Kralj.

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Legendarni golman crno-belih istakao je i da veruje da će ekipa u evropsko proleće ući pojačana.

- Uveren sam da ćemo i mi kao tim dodatno napredovati tokom pauze, da će se igrači valjano pripremiti za nastavak sezone. Vratio nam se već Danilo Pantić i to mnogo znači, oporaviće se i pripremiti i ostali momci koji kubure sa povredama, a biće i nekoliko pojačanja na određenim pozicijama kako bismo imali širi spektar rešenja i veći kvalitet - zaključio je Ivica Kralj.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar