Sport > Fudbal

KAPITEN čete iz Humske malo PONOSAN, malo SUMORAN: Nismo ZASLUŽILI pobedu

Crno-beli u finišu meča protiv Čeha bili znatno podređeniji rival

Izvor: K1info

03/11/2022 > 23:42

podeli vest:

KAPITEN čete iz Humske malo PONOSAN, malo SUMORAN: Nismo ZASLUŽILI pobedu
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana remijem protiv Slovačkog (1:1) obezbedili su drugo uzastopno evropsko proleće u Ligi konferencija, ali stekao se utisak da su u finišu utakmice bili i blizu poraza.

Nije bilo lako, iako su crno-beli važili za favorita, a Česi nisu imali nikakve šanse da prođu dalje. Delimično nezadovoljstvo nije krio ni kapiten Partizana Slobodan Urošević posle meča.

- Ne mogu da budem zadovoljan ovakvim rezultatom. Ovo je prva utakmica kod kuće u kojoj nismo uradili prave stvari. Nismo bili toliko bolji od Slovačkog, nismo zaslužili da pobedimo. Još veći je žal što je u utakmici između Kelna i Nice bilo 2:2, pa smo mogli do prvog mesta. Ostavrili smo ipak glavni cilj. Naravno da sam ponosan na sve što smo uradili, veliki je uspeh proći dalje, ali ne mogu da kažem ni da sam zadovoljan, a ni nezadovoljan. Nešto između - rekao je kapiten crno-belih.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana na kraju meča sa Česima ipak su imali razloga za slavlje

Izgledalo je da su fudbaleri Partizana u drugom poluvremenu pomislili da će Česi da pobede sami sebe i da nisu ni izbliza pokazali njima svojstvenu igru.

- Znali smo kako igraju, na snagu, na duge lopte. Nismo odgovorili na pravi način i u drugom poluvremnu smo se možda malo više opustili. Kao da smo očekivali da će se utakmica sama od sebe završiti. Još jednom ponavljam, najbitnije je da smo izborili evropsko proleće - zaključio je Slobodan Urošević.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

Ostavite komentar