Sport > Fudbal

FUDBALERI I KOŠARKAŠI Crvene zvezde zajedno putuju u Monako

U isto vreme na aerodromu Nikola Tesla našli su se i košarkaši Partizana

Izvor: K1info/Tanjug

02/11/2022 > 12:13

podeli vest:

FUDBALERI I KOŠARKAŠI Crvene zvezde zajedno putuju u Monako
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda


Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde danas zajedno putuju u Monako na mečeve Lige Evrope, odnosno Evrolige, a u isto vreme na aerodromu Nikola Tesla našli su se i košarkaši Partizana.

Oni putuju u Atinu na meč Evrolige protiv Panatinaikosa. Ova utakmica će biti igrana od 20.30 sati u četvrtak.

Fudbaleri Zvezde će sutra od 18.45 časova odigrati meč poslednjeg, šestog kola grupe H Lige Evrope protiv Monaka, a košarkaši srpskog i regionalnog šampiona u petak od 21 sati meč šestog kola Evrolige protiv Monaka.

- Nadam se prolasku u nokaut fazu ovog evropskog takmičenja. Idemo na pobedu, daćemo sve od sebe. Odigrali smo dosta dobrih utakmica u ovoj grupi. Ja sam lično jedino bio nezadovoljan porazom od Trabzona u gostima. Već sam nekoliko puta rekao da smo ostale utakmice u grupi dobro odigrali. Nismo zaslužili poraze od Monaka u Beogradu i Ferencvaroša u gostima - rekao je sportski direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela.

- Najteže gostovanje je predstojeći meč sa Monakom. Međutim, verujem u ekipu i stručni štab. Verujemo da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo pobediti, a ispratićemo šta se dešava na drugom meču - dodao je Mrkela.

Prvoplasirani iz grupe H igraće u osmini finala Lige Evrope. Drugoplasirani tim će igrati u 1/16 finala Lige Evrope, a protivnik će mu biti neko od trećeplasiranih klubova iz Lige šampiona.

Trećeplasirani klub iz grupe H igraće u 1/16 finala Lige konferencija, protiv jedne od drugoplasiranih ekipa iz tog takmičenja, u kom nastupa Partizan.

- Želja je bila da prođemo u nokaut fazu Ligu Evrope, a videćemo kako će sve odvijati i da li ćemo možda nastaviti takmičenje u Ligi konferencija - zaključio je Mrkela.

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar