Sport > Fudbal

MANČESTER junajted IZBACIO RONALDA iz tima!

"Crveni đavoli" neće imati pomoć Portugalca protiv Čelsija

Izvor: K1info/mondo.rs

20/10/2022 > 19:52

podeli vest:

MANČESTER junajted IZBACIO RONALDA iz tima!
Foto: Tanjug/AP


Da li je najbolji, najveći ili najrazmaženiji, najoholiji - bilo kako bilo, Kristijano Ronaldo je doživeo sudbinu kakvu je zaslužio - Mančester junajted ga je izbacio iz ekipe za predstojeći derbi protiv Čelsija u subotu!

Da podsetimo, Portugalac je napravio skandal u toku utakmice protiv Totenhema, samoinicijativno napustio klupu i stadion, a sve pošto je navodno odbio da uđe u igru.

- Kristijano Ronaldo neće biti deo ekipe Mančester junajteda u subotu protiv Čelsija. Ostatak tima je potpuno usredsređen na taj susret - objavio je velikan sa Old Traforda.

Iz Junajteda nisu objavili koliko dugo će Ronaldo da bude van ekipe, u kojoj mu ove sezone ništa ne polazi za rukom (ili nogom, ako smo već u fudbalu). Od dolaska menadžera Erika Ten Haga ovog leta, Kristijano je postao rezerva i u toj ulozi se ne snalazi - na 12 utakmica dao je samo dva gola, u prošlom kolu je protiv Njukasla igrao 72 minuta pa besno reagovao na izmenu, a sada je napravio novi skandal.

- Time ću se baviti u četvrtak - najavio je Ten Hag odmah posle utakmice i po svemu sudeći doneo je oštru odluku - da udalji nezadovoljnu zvezdu iz ekipe.

 

 

 

Ostavite komentar