Sport > Fudbal

DA OSTANU FIT, rival je Zenit: ZVEZDA U RUSIJI usred Mundijala

Pauza zbog Svetskog prvenstva pravi muke klubovima

Izvor: K1info

01/10/2022 > 11:48

podeli vest:

DA OSTANU FIT, rival je Zenit: ZVEZDA U RUSIJI usred Mundijala
Foto: FK Crvena zvezda


Uskoro nas očekuje praznik nad praznicima, Svetsko prvenstvo u fudbalu, a neuobičajeni termin održavanja - od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, usred klupske sezone - naterao je ekipe da već sada razmišljaju o održavanju forme tokom Mundijala. Crvena zvezda je tako načelno dogovorila put u Rusiju i meč protiv Zenita u novembru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Zenit (@zenit_spb)

 

Veliki klub iz Sankt Peterburga je, naime, na društvenim mrežama objavio da će u prijateljskom duelu na Gasprom areni, 22. novembra, ugostiti beogradske crveno-bele.

- Klubovi su postigli načelni dogovor da se prijateljska utakmica održi u Sankt Peterburgu. Zenit i Crvenu zvezdu vezuje dugogodišnje prijateljstvo. Obnovljeni plan saradnje, koji dve strane uspešno sprovode ove godine, utvrđen je 3. jula, pred prijateljski meč u Sočiju. "Bitka šampiona", odigrana pred 30.334 gledalaca na stadionu Fišt, završila je pobedom Zenita 2:1. Planirano je da se prijateljska utakmica Zenita i Crvene zvezde održi 22. novembra na Gasprom areni. Tačno vreme početka, kao i informacije o prodaji karata, biće određeni naknadno - saopštio je Zenit.

Što se tiče Srbije i naše najjačeg takmičenja, poslednje kolo Superlige pred Mundijal će biti odigrano 13. novembra, a sezona se nastavlja 4. februara.

 

 

 

 

Ostavite komentar