Sport > Fudbal

Ovo već LIČI NA NEŠTO - kad prorade Katai i Ivanić, ZVEZDA GAZI

Fudbaleri Crvene zvezde gostuvali su ekipi Mladost GAT u Novom Sadu, u 13. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije

Autor: K1info/Telegraf

02/10/2022 > 19:14

podeli vest:

Ovo već LIČI NA NEŠTO - kad prorade Katai i Ivanić, ZVEZDA GAZI
Foto: Starsport


Prvak je pokazao zbog čega je upravo to - najbolji tim. Nestvarno je koliko im je prijala pauza, pa je tako Mladost GAT poražen rezultatom 4:0, uz dva gola Mirka Ivanića, i po jedan Aleksandra Kataija i Gelora Kange.

 

Crveno-beli u meč su ušli sa liderske pozicije Superlige Srbije, dok je Mladost trenutno pretposlednja sa samo osam osvojenih bodova.

Foto: Starsport

 

Zvezda je u seriji od dve pobede (Napredak u ligi, Mačva u kupu), dok je Mladost poražena u prethodnom duelu sa kragujevačkim Radničkim.

Izbranici Miloša Milojevića su ovaj meč iskoristili i kao svojevrsno zagrevanje za duel sa Ferencvarošem u 3. kolu Lige Evrope u četvrtak.

Ovo je prvi međusobni susret u istoriji Mladosti i Zvezde, a novosadski tim je u ovom meču bio bez Andrije Radulovića i Ilije Babića, igrača pozamljenih iz Zvezde.

Radulović je najbolji igrač novosadske ekipe ove sezone sa četiri gola.

Foto: Starsport

 

Fudbaleri Crvene zvezde su veoma lako došli do pobede u 13. kolu Superlige Srbije, gde su bili uspešniji na gostujućem terenu od Mladosti iz Novog Sada sa 4:0. Golove za crveno-bele su postigli Mirko Ivanić (2 puta), Aleksandar Katai i Gelor Kanga, dok je Aleksandar Pešić bio neprecizan sa bele tačke.

Mladost nije mogla da računa na jednog od najboljih njihovih strelaca, Andriju Radulovića, koji ne pozajmici upravo iz Zvezde, pa s obzirom na to kakav ugovor ekipe imaju, nije mogao biti u timu. Zvezda je mogla ovaj meč da prelomi već na startu meča, Ivanić je oboren, sudija je dosudio penal, ali je Pešić bio neprecizan.

Kasnije je Ivanić probio bunker, dok je u nastavku sve srušeno u igri Mladosti, pa je Zvezda dobila i još jedan penal, ali i postigla četiri gola. Veoma laka i sigurna pobeda crveno-belih posle reprezentativne pauze, ali i obaveze u Kupu.

 

 

 

Ostavite komentar