Sport > Fudbal

SADA I ZVANIČNO! Evo ko je u VAR sobi na derbiju

Uloge u VAR sobi tokom derbija dodljene su Milanu Stefanoviću i Aleksandru Živkoviću, dok je posmatrač suđenja Milan Jeremić

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

23/04/2024 > 14:46

podeli vest:

SADA I ZVANIČNO! Evo ko je u VAR sobi na derbiju
Foto: Starsport


Sudijska komisija je  ozvaničila da će Miloš Milanović suditi u polufinalnoj utakmici Kupa Srbije između Crvena zvezde i Partizana (sreda 19h). Pomoćne sudije na meču Milanoviću biće Milan Pašajlić i Novak Novaković, a četvrti arbitar je Milan Ilić.

Uloge u VAR sobi tokom derbija dodljene su Milanu Stefanoviću i Aleksandru Živkoviću, dok je posmatrač suđenja Milan Jeremić.

Delegatska funkcija poverena je Miroslavu Stojanoviću i to je jedino bilo izvesno i tokom jučerašnjeg dana, dok se glavni sudija birao između dva kandidata. Na kraju je prelomljeno u smeru da meč vodi Miloš Milanović iz Ćuprije, dok će Lazar Lukić sačekati novu priliku.

Večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije igra se  u sredu od 19 časova, nešto ranije na programu je drugi polufinalni par, a od 16 sati sastaće se u Kragujevcu Radnički 1923 i Vojvodina. Ostaje još da vidimo da li će i u kakvom sastavu nastupiti Partizan posle svega što se izdešavalo...

Ostavite komentar