Sport > Fudbal

Samo je VIDIĆ išao GLAVOM, gde se ide NOGOM - do Strahinje PAVLOVIĆA

Reprezentacija Srbije odigrala je sjajan meč u Norveškoj, ali potez mladog štopera je ostavio bez daha

Autor: telegraf.rs

28/09/2022 > 17:22

podeli vest:

Samo je VIDIĆ išao GLAVOM, gde se ide NOGOM - do Strahinje PAVLOVIĆA
Foto: Printscreen RTS


Ne samo da su Orlovi pobedili sa 2:0 Erlinga Halanda i ekipu, već su ih "odučili od fudbala". Uz to su pokazali neverovatnu požrtvovanost i energiju u duelu.

Tamo gde se ide nogom, sada se ide glavom! Nekad je to radio čuveni kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić, a sada i Pavlović.

Sve ono kako su navijači samo želeli da igraju uvek. Da ostave srce na terenu, makar i ne uradili ništa. A ovi Piksijevi Orlovi pored velike želje igraju i vrhunski fudbal i imaju rezultate.

Bilo je spektakularnih akcija na ovom meču, iz dve takve smo postigli i sjajne golove, ali je čitav tim disao kao jedan.

Od golmana Vanje Milinković Savića, preko štopera koji su "zaključali" Halanda, do veznog reda koji je vezao, pa se nije ni osetio izostanak jednog od naših najboljih igrača Sergeja Milinković Savića, preko brzih krila koja su zadavala glavobolje Norvežanima, pa sve do ubojitog dvojca u špicu Mitrović - Vlahović, koji su bili egzekutori.

Na sreću, Pavlović je pre Odegarda stigao do lopte, a fudbaler Arsenala je u deliću sekunde sklonio nogu, inače je moglo da bude ozbiljnih posledica po Pavlovića.

Inače, na kraju meča ga je Stefan Mitrović nazvao "mu**nja", što govori o hrabrosti koju je iskazao.

 

 

 

 

Ostavite komentar