Sport > Fudbal

BIVŠI FUBALER REAL MADRIDA PROMENIO VERU! Zbog lepe Novopazarke PREŠAO U ISLAM!

Žota je bio redovan u tabloidima od perioda 2015. do 2022. godine, dok je bio u braku sa manekenkom Džesikom Bueno

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Ognjen Nestorović

23/02/2024 > 15:51

podeli vest:

BIVŠI FUBALER REAL MADRIDA PROMENIO VERU! Zbog lepe Novopazarke PREŠAO U ISLAM!
Foto: Printscreen Instagram


Poznati španski fudbaler, Žota Peleteiro, koji se penzionisao 2021. godine posle više od 10 godina uspešne karijere, dospeo je neobično u žižu javnosti ovih dana, a razlog je to što je zbog svoje devojke Ajle Etemović prešao u islam.

Kako javljaju španski mediji, bivši fudbaler Selte, Real Madrida (igrao za rezervni tim), Eibara, Brentforda, Aston Vile i Alavesa, odlučio je da promeni veru zbog manekenke iz Novog Pazara, sa kojom je započeo vezu.

Žota je bio redovan u tabloidima od perioda 2015. do 2022. godine, dok je bio u braku sa manekenkom Džesikom Bueno. Posle raskida sa španskom manekenkom završio je i fudbalsku karijeru, a potom je ušao u vezu prvo sa Mirjam Ruiz, da bi potom ušao u vezu sa Ajlom Etemović, a prema najnovijim informacijama zbog nje je odlučio i da promeni veru.

Foto: Printscreen Instagram

 

Nakon što je ova priča dospela u medije, Ajla je nestala sa društvenih mreža, dok fotografije Žote i njegove lepše polovine mogu da se nađu na njegovom instagramu.

Manekenka koja je poreklom iz Novog Pazara živi inače u Holandiji, a provodila je duge periode u Baskiji, gde živi Žota Peleteiro.

Portal Al Qabas je objavio i kako je izgledao delić ceremonije ispred džamije, a na jednoj fotografiji je sa njim bila i Ajla.

Ostavite komentar