Sport > Fudbal

Koje će DRESOVE NOSITI FUDBALERI na EURO? FSS objasnio zašto je PREKINUO UGOVOR sa Pumom

Oprema za EP je odavno dizajnirana i odobrena, i igraće se u novim Puminim dresovima

Izvor: K1info/telegraf.rs

12/12/2023 > 16:15

podeli vest:

Koje će DRESOVE NOSITI FUDBALERI na EURO? FSS objasnio zašto je PREKINUO UGOVOR sa Pumom
Foto: Starsport


Fudbalska reprezentacija Srbije neće produžiti saradnju sa tehničkim sponzorom Pumom i to je obelodanila i nemačka kompanija na svom sajtu.

Ipak, Srbija će nositi Pumine dresove na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, dok će na kraju 2024. godine biti potražen novi tehnički sponzor.

Povodom informacije o ranijem prekidu saradnje, oglasio se i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović, koji ističe da je FSS inicirao skraćenje ugovora, koji je sa Pumom trebalo da traje do kraja 2026. godine.

Uobičajeno je da se prekid saradnje objavi na vreme. Ugovor istiće 31.12.2024, mi smo ga skratili za dve godine. Želimo bolje uslove. Oprema za EP je odavno dizajnirana i odobrena. Igraćemo na EP u novim Puminim dresovima. U aprilu će biti promovisani, navijači će biti zadovoljni. Ne smem da otkrivam, ali poslušali smo glas naroda. Već pregovaramo sa nekoliko najrenomiranijih i najvećih proizvođača sportske opreme. Imaćemo novog tehničkog partnera od 1.1.2025. za novi ciklus kvalifikacija za SP u Americi - rekao je Jovan Šurbatović.

Ostavite komentar