Sport > Fudbal

Zvezda PETARDOM u četvrtfinale, Vršac NAJVEĆE iznenađenje

Fudbaleri Crvene zvezde su dominantnim prvim poluvremeniom izbacili Nišlije, dok je Napredak razočarao

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

06/12/2023 > 20:14 >> 20:47

podeli vest:

Zvezda PETARDOM u četvrtfinale, Vršac NAJVEĆE iznenađenje
Foto: Starsport


Skoro su poznati svi učesnici četvrtfinala Kupa Srbije. Ostala je još jedna utakmica da se odigra sutra, ali krenimo od ovih šest od danas. Od 13 časova igrale su se dve utakmice, u Kragujevcu i Vršcu. Fudbaleri Radničkog 1923 su sa ubedljivih 5:0 porazili Smederevo. Vidakov, Aleksić, Milošević, Tomić i Adžić su pogađali.

U drugom meču viđeno je najveće iznenađenje. Drugoligaš Vršac je minimalnim rezultatom 1:0 izbacio prvoligaša Napredak! Jedini gol na meću postigao je Milivojević. Od 15:30 fudbal se igrao u Beogradu. Čukarički je na Banovom Brdu pobedio Javor sa 4:1. Strelci za domaći tim bili su Cvetković, Kovač, Sisoko i Ivanović, dok je jedini gol za goste iz Ivanjice postigao Lu Džunior.

Na krovu tržnog centra na Voždovcu, viđena je prava goleada i jedna od najefikasnijih utakmica ove sezone. Voždovac je sa 6:3 pobedio Radnički iz Sremske Mitrovice. Domaći su do 48. minuta vodili sa 5:0, a strelci su bili Nešković, Vujanović Flemings dva gola i Skrobonja. Micić je smanjio na 1:5, a na ponovo plus pet pogodio je Jocić. Tripković i Đukanović su ublažili poraz.

Od 18 časova, Crvena zvezda je odigrala najbolje prvo poluvreme ove sezone, pošto je demolirala Radnički Niš posle prvih 45. minuta sa 5:0! Strelci za šampiona Srbije bili su: Knežević, Katai, Ndiaje, Lučić i Kraso, U drugom nisu viđrni golovi.

U poslednjem meču dana, u mini derbiju Novog Safa, Vojvodina je sa 3:0 savladala Mladost GAT. Strelci su bili Miletić, Zukić i Vukić. Poslednja utakmica igra se sutra u Humskoj, gde Partizan dočekuje Grafičar, a taj meč je na programu od 16 časova.

Ostavite komentar