Sport > Fudbal

Mlada FUDBALSKA reprezentacija Srbije ubedlljivo poražena od Engleske

Pobedu Engleske overio je vezista Liverpula Harvi Eliot golom u 55. minutu

Izvor: K1info/Tanjug

18/11/2023 > 19:27

podeli vest:

Mlada FUDBALSKA reprezentacija Srbije ubedlljivo poražena od Engleske
Foto: FSS


Mlada fudbalska preprezentacija Srbije poražena je danas u Bačkoj Topoli od Engleske rezultatom 0:3 u meču grupe F kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, na debiju Ljubinka Drulovića na mestu selektora "orlića". 

Golovima fudbalera Mančester Sitija Džejmsa Makatija Engleska je na poluvreme otišla sa prednošću 2:0. Vezista koji ove sezone igra za Šefild Junajted kao pozajmljen igrač "građana" uspeo je da savlada Veljka Ilića u 5. i 19. minutu. 

Pobedu Engleske overio je vezista Liverpula Harvi Eliot golom u 55. minutu. 

Srbija je novim porazom od Engleske (u oktobru bilo je 1:9) šanse da se domogne makar baraža dovela u domen teorije. Ukrajina je prva u grupi F sa maksimalnih 12 bodova iz četiri utakmice, Engleska je druga sa devet, a Srbija ima šest. Azerbejdžan, Luskemburg i Severna Irska imaju po tri boda. U narednom kolu, u utorak, Srbija će u Staroj Pazovi ugostiti Luksemburg.

 

 

 

Plasman na EURO koje će se 2025. godine igrati u Slovačkoj obezbediće devet prvoplasiranih iz svake grupe i tri najbolje drugoplasirane selekcije, dok će šest slabijih drugoplasiranih u baraž. 

 

Ostavite komentar