Sport > Fudbal

Baharova ANALIZA PORAZA: Malo nam je nedostajalo, VERUJEM DA ĆEMO PREZIMITI U EVROPI

Da smo pogodili u poslednjem minutu, sad bi bila druga priča, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde

Izvor: K1info/Tanjug

08/11/2023 > 07:33

podeli vest:

Baharova ANALIZA PORAZA: Malo nam je nedostajalo, VERUJEM DA ĆEMO PREZIMITI U EVROPI
Foto: Starsport


U prvom poluvremenu smo zaslužili da primimo i više golova, ali u nastavku smo igrali dosta bolje i imali dobar momentum. Na 0:1 smo mogli da izjednačimo, potom i smanjili na 1:2 i naposletku zamalo remi.

Da smo pogodili u poslednjem minutu, sad bi bila druga priča, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar posle poraza od Lajpciga u Ligi šampiona.

- Očekujemo više od sebe, pogotovo rezultatski, ali mislim da se u svakoj utakmici dobro borimo. Bilo je tako i protiv Sitija i Lajpciga u gostima. Budemo blizu da napravimo rezultat. Na kraju smo razočarani bili, ali moramo da gledamo napred. Bitna nam je i Superliga, da navijači dođu, da pobedimo sledeću utakmicu i mirno odemo na reprezentativnu pauzu. Posle toga je Jang Bojs, i to je sada najvažnija utakmica u Ligi šampiona za nas - istakao je Bahar na konferenciji za medije.

On je dodao da ideja sa startnih 11 bez klasičnog napadača nije uspela.

- Shvatili smo da moramo da menjamo i to je moj posao da reagujem kada stvari ne funkcionišu. Srećan sam što smo dobro počeli u nastavku, i što su svi sa klupe pružili doprinos. Malo nam je nedostajalo da osvojimo bod. 

Bahar je poručio da veruje da će Zvezda prezimiti u Evropi.

- Imali smo i uspone i padove tokom utakmica u Ligi šampiona, ali smo hteli da budemo hrabri. U prvom poluvremenu nismo uspeli, u drugom smo igrali na "sve ili ništa". Malo nam je nedostajalo i moramo da ostanemo pozitivni. Rezultat nije dobar, ali imamo još dve utakmice u Ligi šampiona i dugu sezonu ispred sebe - zaključio je Bahar.

Dragović može da priča šta hoće

Foto: FK Crvena zvezda

 

Barak Bahar nije bio nimalo srećan na konferenciji za medije, a upitan je o rečima Aleksandra Dragovića, koje je izneo posle utakmcie.
Kapiten Crvene zvezde je bio oštar, rekavši da će ako budu igrali ovako u Bernu, da im poraz ne gine.
Bahar smatra da svako ima pravo na mišljenje.
- On može da kaže šta misli, naravno, prvo poluvreme smo zaslužili da izgubimo i primimo više golova, a u drugom smo bili bolji, imali smo momentum na 1:0, ali nismo uspeli, nastavili smo, moglo je da bude 1:1 u više navrata... Skoro smo izjednačili na 2:2, da smo postigli gol u 90. minutu, sad bismo drugačije pričali - rekao je Bahar.

Ostavite komentar