Sport > Fudbal

Novi POTRES na Marakani: Tužba protiv CRVENE ZVEZDE, golman rešio da PRESAVIJE tabak

Miladinović je u prvi tim prekomandovan sa 16 godina

Izvor: K1info/mozzartsport.com

03/11/2023 > 17:43

podeli vest:

Novi POTRES na Marakani: Tužba protiv CRVENE ZVEZDE, golman rešio da PRESAVIJE tabak
Foto: Starsport


Mladi čuvar mreže tima sa Marakane Jovan Miladinović podneo je tužbu protiv kluba zbog statusa koji ima u prethodnom periodu, saznaje "Mocart sport".

Kraljevčanin rođen 2007. godine, obratio se Veću za rešavanje sporova Fudbalskog saveza Srbije i kao povod naveo zlostavljačko ponašanje, uz zahtev da po tom osnovu dobije raskid ugovora i slobodu u pronalasku nove sredine.

Miladinović je u prvi tim prekomandovan sa 16 godina, tokom mandata Dejana Stankovića. Označen kao jedan od najvećih talenata u školi, crveno-beli tinejdžer nastavio je da stiče iskustvo uz Milana Borjana i Nikolu Vasiljevića.

Foto: Starsport

 

Zimus je na pripremama, u kontrolnom meču sa Dinamom iz Tbilisija odigrao utakmicu za prvi tim, ali nije dobio šansu da upiše seniorski debi. Dosad se dva puta našao u protokolu na superligaškim utakmicama - protiv Napretka i novosadske Mladosti.

Prekomandovan je u oladinski pogon usled razmimoilaženja stavova sa rukovodstvom kluba.

Od povratka u mlađe kategodije Kraljevčanin ne brani ni za jednu od selekcija šampiona Srbije, što je bio jedan od argumenata za tužbu, dok je u okviru iste navedeno i da je usled statusa u klubu otpisan i iz kadetske reprezentacije Srbije čiji je član bio do proleća ove godine.

Ostavite komentar