Sport > Fudbal

Bivši fudbaler ZVEZDE otišao u Saudijsku Arabiju ZBOG PARA, ali mu POTEZ Ronalda NIJE JASAN

Srđan Spiridonović ističe da mu nije jasno zbog čega se Portugalac odlučio na tako nešto

Izvor: K1info/telegraf.rs

23/09/2023 > 09:16

podeli vest:

Bivši fudbaler ZVEZDE otišao u Saudijsku Arabiju ZBOG PARA, ali mu POTEZ Ronalda NIJE JASAN
Foto: Tanjug/AP


Sve više kvalitetnih fudbalera, uglavnom onih na izmaku karijere, odlučuje se da pođe put Saudijske Arabije i Bliskog istoka, gde mogu lepo da unovče talenat.

Jedan od igrača koji se odlučio na takav korak je i Srđan Spiridonović, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde. Bečlija koji ima srpske korene je deo tamošnjeg drugoligaša Hadžer, za koji nastupa za godišnju platu od oko 500.000 dolara.

Nije uopšte ni najmanje krio da je put Arabije "zapucao" zbog novca.

- Ako hoćete da unovčite svoju karijeru, onda je Arabija pravo mesto - poručio je Spidi u razgovoru za austrijski "Profil".

Potom je dodao da je u fudbalske vode uplovio kako bi pomogao svojoj porodici, koja isprva nije imala mnogo.

- Bili smo veoma siromašni, u suštini nismo imali ništa. Zato sam želeo bolji život i za sebe i za svoju porodicu - otkrio je Spiridonović.

Foto: Youtube/Printscreen/zvezda kids

 

Kaže da je na putu nailazio na mnogobrojne prepreke zbog kojih je u nekim momentima čak pomišljao da prekine sa bavljenjem fudbalom.

- Ja sam bio normalan i prizeman dečak. Ali ako osećam da se prema meni nepravedno postupa, neću to da progutam. Mnogi ljudi nisu mogli da se nose sa mojom direktnom i iskrenom prirodom. Da sam na vreme bio usmeravan, moj put bi bio drugačiji - dodao je bivši igrač Zvezde.

Pošto je već podosta zaradio od fudbala, odlučio je da deo investira u nekretnine. Ali nije mu jasno šta će Kristijano Ronaldo u Saudijskoj Arabiji...

- Da sam na mestu Ronalda, ne bih došao ovde. Toliko je novca zaradio, a želi još. Ja to ne razumem - čudi se Spidi.

Međutim, kako kaže, u Arabiji je najveći problem to što je jako dosadno.

- Najveće uzbuđenje koje sam imao je kada mi je jedno veče neko zazvonio na vrata. Otvorio sam i ispred je stajao čovek koji je pričao na arapskom. Verovatno zbog garnišne koja je pala na pod, ali nisam ga razumeo ni reč - zaključio je on.

Ostavite komentar