Sport > Fudbal

Svi na MARAKANU: Zvezda POČINJE prodaju PAKETA ULAZNICA za Ligu šampiona

Kupovina će biti moguća do 19. septembra, zaključno do 19 časova tog dana

Izvor: K1info/Tanjug

11/09/2023 > 19:01

podeli vest:

Svi na MARAKANU: Zvezda POČINJE prodaju PAKETA ULAZNICA za Ligu šampiona
Foto: Starsport


Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će od sutra, 12. septembra, od 14 časova početi onlajn prodaja paketa ulaznica za Ligu šampiona.

Paket karata za Ligu šampiona uključuje utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu "Rajko Mitić" protiv Jang Bojsa (4. oktobar), Lajpciga (7. novembar) i Mančester sitija (13. decembar).

U saopštenju šampiona Srbije se navodi da će prodaja paketa trajati do 19. septembra, zaključno do 19 časova tog datuma. Prodaja startuje 12. septembra samo za onlajn kupovinu, dok 16. septembra kreće i prodaja na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

"Paketi karata će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama, a za onlajn kupovinu naš klub je obezbedio popust od 500 dinara. Uslov za kupovinu paketa karata za Ligu šampiona je aktivna članarina za sezonu 2023/24", stoji u saopštenju.

Cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona su sledeće: Sever/Jug - 9.000 dinara (8.500 onlajn), Istok - 19.500 dinara (19.000 onlajn), Zapad - 22.500 dinara (22.000 onlajn).

"Crvena zvezda se zahvaljuje navijačima na rekordnoj prodaji Premijum sezonskih karata i članarina ove sezone i poziva sve zvezdaše da što pre obezbede svoje mesto, jer je broj paketa puštenih u prodaju limitiran. Napominjemo da pojedinačne ulaznice za utakmice Lige šampiona neće biti u prodaji", dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.

Iz Crvene zvezde na kraju podsećaju da svi koji žele da prisustvuju  mečevima crveno-belih u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije, da je i dalje u prodaji i Premijum sezonska karta po nepromenjenim cenama.

Ostavite komentar