Sport > Fudbal

Ovo je TRILING ASOVA za LŠ koje je ZVEZDA IZVUKLA IZ RUKAVA: Njih trojica stavljaju potpis PRE PONOĆI

Tačno u ponoć ističe rok za registraciju igrača za Ligu šampiona

Izvor: K1info

04/09/2023 > 13:15

podeli vest:

Ovo je TRILING ASOVA za LŠ koje je ZVEZDA IZVUKLA IZ RUKAVA: Njih trojica stavljaju potpis PRE PONOĆI
Foto: K1info/Wikipedia/Facebook/Crvena zvezda/olympiacos.org/Twitter printscreen/AdsKulubu


Prelazni rok u Srbiji zvanmično se završava 15. septembra, ali je za Crvenu zvezdu današnji dan doslovno kao poslednji s obzirom na to da do ponedeljka u ponoć srpski šampion mora da registruje igrače za Ligu šampiona.

Zato će ovaj 4. septembar i te kako stvoriti gužvu na Marakani, pošto će Zvezda do ponoći potpisati čak trojicu igrača. To su Naser Điga, Šerif Endiaje i Hvang In Beom.

Endijae je u nedelju uveče i sam potvrdio da napušta Tursku i seli se u Beograd.

Senegalac bio izričita želja Baraka Bahara koji ga vidi kao idealnu devetku srpskog šampiona. Endiaje će biti plaćen Adani četiri miliona, na četiri godišnje rate od po milion evra.

Pomenuti igrač je kao član Šangaja proleće proveo u Adani i na 12 mečeva dao je osam golova, da bi u nedelju uveče dao prvi gol u tekućem šampionatu - uz još četiri u evropskim kvalifikacijama.

Izgledalo je da će biti najskuplje pojačanje Zvezde u istoriji, sve dok u ponedeljak ujutru nije stigla vest da će Hvang In Beom biti plaćen Olimpijakosu pet miliona.

Reč je o reprezentativcu Južne Koreje za kog je Olimpijakos tražio 15 miliona evra i koji je bio u sporu sa atinskim klubom. Upravo taj spor i pat poziciju Zvezda je iskoristila i uzela jednog od najboljih azijskih fudbalera koji je igrao na SP u Kataru sve mečeve.

Na kraju, Naser Điga stiže iz Bazela na jednogodišnju pozajmicu uz opciju otkupa od dva miliona koja nije obavezna. Već smo pisali o njemu, takođe je Barakova želja u nameri da se defanzivna linija ojača igračem koji poseduje brzinu.

 

Ostavite komentar