Sport > Fudbal

VLADAN MILOJEVIĆ oktrio kako je zaista u Zvezdu došao NAJBOLJI STRANAC U ISTORIJI KLUBA

Mito, ne mogu da verujem da mi njega možemo da dovedemo, rekao sam sportskom direktoru Mitru Mrkeli

Izvor: K1info/Tanjug

25/08/2023 > 17:10

podeli vest:

VLADAN MILOJEVIĆ oktrio kako je zaista u Zvezdu došao NAJBOLJI STRANAC U ISTORIJI KLUBA
Foto: Starsport


Nekadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je da je Mitar Mrkela realizovao transfer El Fardu Bena na njegovu reč i uz veliku podršku Zvezdana Terzića.

Zvezda je sa Benom u timu ostvarila dva istorijska plasmana u Ligu šampiona, a posebno se pamte njegova dva gola protiv Salcburga.

- Sportski direktor Mitar Mrkela je u jednom trenutku rekao: “Šta misliš o Benu?”. Pitao sam ga: “Na kog Bena misliš?”. Odgovorio je: “Ovaj što je bio kod tebe u Olimpijakosu”. Rekao sam mu: “Mito, ne mogu da verujem da mi njega možemo da dovedemo. Sa druge strane, da li bi Ben došao ovde”. Rekao mi je: “Ako ti hoćeš, mi ćemo da uradimo sve da on dođe” - rekao je Milojević za Sputnjik.

Foto: Starsport

 

Bez nekog skautiranja i priče, iskreno “ukopčali” smo se od prvog trenutka, dodao je Milojević.

-  S druge strane imali smo veliku podršku gospodina Zvezdana Terzića koji je šta god da smo tražili ili hteli "skidao zvezde sa neba" da nam izađe u susret. Bilo je tu i grešaka, ali to je jednostavno fudbal. Reagovali smo u trenutku i kada se on pojavio nije bilo dileme da li je to to. Mislim da je on najmanje skautiran od svih igrača. Došao je u Zvezdu na moju reč i poverenje sportskog direktora, a ostalo ste sve videli - istakao je Milojević.

Napadač sa Komorskih Ostrva je sa Zvezdom osvojio pet titula, dva Kupa, igrao u Ligi šampiona, odigrao 229 utakmica i najbolji je strelac -stranac u istoriji kluba.

Ostavite komentar