Sport > Fudbal

Aleksandar Mitrović se emotivnim rečima OPROSTIO OD FULAMA: Klub ogorčen, navijači ZAHVALNI NA SVEMU

Želim da vam se zahvalim svima na nezaboravnim godinama, uspesima, na radosti, lepim stvarima i podršci koju ste mi pružali, napisao je on

Izvor: K1info/blic.rs

20/08/2023 > 13:23

podeli vest:

Aleksandar Mitrović se emotivnim rečima OPROSTIO OD FULAMA: Klub ogorčen, navijači ZAHVALNI NA SVEMU
Foto: Tanjug/AP


Fulam je ogorčeno prihvatio odlazak Aleksandra Mitrovića u Al Hilal. Klub je šturim saopštenjem potvrdio transfer, bez mnogo pompe, oproštajnih snimaka, golova ili zahvalnica.

Teško su u klubu podneli sve, slična je situacija i sa navijačima, koji donekle razumeju - stigla je ponuda koju reprezentativac Srbije nije mogao da odbije. Sad se konačno oglasio i Mitrović.

Klub je još jednom ogorčeno provukao činjenicu da je Mitrović forsirao transfer, na kraju se samo zahvalio, a navijači su jednoglasni u komentarima na društvenim mrežama - žao im je zbog načina odlaska, ali su puni reči zahvalnosti za Mitrovića jer je dao klubu sve i dobio status legende koji niko ne može osporiti.

Sada se oglasio i Mitrović, koji je izabrao najdraže fotografije iz kluba. 

- Želim da vam se zahvalim svima na nezaboravnim godinama, uspesima, na radosti, lepim stvarima i podršci koju ste mi pružali svih ovih godina na terenu i van njega. Zauvek ćete biti u mom srcu, biti deo mene i moje porodice. Hvala još jednom na svemu, bilo je to neverovatno putovanje i svideo mi se svaki njegov trenutak. Srećno i sve najbolje u budućnosti - napisao je on.

Mitrović (28) je stigao u klub iz Rijada iz Fulama za obeštećenje od 50 miliona funti, što je novi klupski rekord kluba iz Londona. Najbolji strelac reprezentacije Srbije će zaigrati u tandemu sa saigračem iz dresa "orlova" Sergejem Milinkovićem Savićem, koji je večeras odigrao svih 90 minuta u remiju kod kuće protiv Al Feihe (1:1) trenera Vuka Rašovića, golmana Vladimira Stojkovića i špica Milana Pavkova. 

Kako je ranije saopšteno, Mitrović će tokom trogodišnjeg ugovora u Al Hilalu zaraditi 75 miliona evra na ime plata, ne računajući dodatne bonuse za golove i osvojene trofeje.

Ostavite komentar