Sport > Fudbal

PAO is back! Olimpik je možda favorit za LŠ, ali ZELENI su trenutno bliži

Filip Đuričić je "naterao" igrača gostiju da dobiej dva žuta, odnosno crveni karton

Izvor: K1info/Sportklub.rs

09/08/2023 > 23:07

podeli vest:

PAO is back! Olimpik je možda favorit za LŠ, ali ZELENI su trenutno bliži
Foto: Tanjug/AP Photo/Petros Giannakouris


Fudbaleri Panatinaikosa pobedili su Olimpik iz Marseja na svom stadionu sa 1:0, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u "stazi pratilaca".

Strelac jedinog gola za tim srpskog trenera Ivana Jovanovića bio je Brazilac Bernard. Gol je postigao u 83. minutu posle odlične akcije domaćeg tima.

Bernard je u igru ušao desetak minuta ranije umesto srpskog reprezentativca Filipa Đuričića, koji je prethodno bio učesnik ključnog detalja na utakmici.

Naime, Đuričić je bio žrtva gostujućeg fudbalera Žofrija Kondogbije, koji je zbog dva faula nad srpskim fudbalerom dobio dva žuta, odnosno crveni karton. Prvi već u 30. sekundi, a onda i u 65. minutu. Bivšem fudbaleru Lansa, Sevilje, Valensije, Monaka, Intera, Atletiko Madrida, bio je to debi u francuskom timu. Svakako, neslavan.

Gosti iz Marseja su u ovom dvomeču favoriti na papiru, ali će ih posle ovog poraza čekati izuzetno težak zadatak u revanšu za sedam dana. Nema sumnje da će atmosfera na njihovom stadionu Velodrom biti paklena, baš kao što je bila i sada u Atini.

Foto: Tanjug/AP Photo/Petros Giannakouris

 

Treba dodati da je meč na stadionu „Apostolos Nikolaidis“ počeo je minutom ćutanja zbog jučerašnje tragedije i pogibije jednog navijača AEK-a uoči utakmice sa zagrebačkim Dinamom.

Ostavite komentar