Sport > Fudbal

Liga šampiona PREVELIKI zalogaj za TSC: Ubedljiv poraz od Brage

Pobednik ovog dvomeča u plej-ofu će na megdan Marseju ili Panatinaikosu, dok će poraženi u grupnu fazu Lige Evrope

Izvor: K1info/Direktno.rs

08/08/2023 > 23:01

podeli vest:

Liga šampiona PREVELIKI zalogaj za TSC: Ubedljiv poraz od Brage
Foto: Starsport


Fudbaleri TSC-a doživeli su težak poraz u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u gostima izgubili sa 3:0 (2:0) od Brage. Revanš u Bačkoj Topoli na programu je sledeće nedelje, kada će srpskom predstavniku biti potrebno istinsko čudo kako bi izbegao eliminaciju.

Portugalci su do prednosti došli u 17. minutu, kada su defanzivci gostiju ostavili samog Brumu, koji je sve to iskoristio i udarcem sa distance je savladao Ilića. Do 2:0 su igrači Brage došli smo dva minuta kasnije, kada je dodavanje Ruiza u gol pretvorio Pici, bivši igrač Benfike.

Nastavila je Braga i posle toga da napada, stvarala je šanse, ali je Ilić ostajao nesavladan. Sve do 88. minuta, kada jednostavno nije mogao ništa. Jer, Antonić je očajno reagovao pred golom, dao je loptu direktno u noge rivalu, što je kaznio rezervista Dijalo i postavio je konačnih 3:0.

Jasno je da je portugalski tim maltene sve rešio oko plasmana u plej-of, budući da TSC-u u revanšu treba čudo kako bi izbegao eliminaciju.

Napomenimo i to, pobednik ovog dvomeča će u plej-ofu na megdan Marseju ili Panatinaikosu, dok će poraženi u grupnu fazu Lige Evrope.

Ostavite komentar