Sport > Fudbal

Superliga NASTAVLJENA pobedama Javora i Mladosti, ZVEZDA i PARTIZAN svoje mečeve igraju SUTRA

Utakmicama Javor - Novi Pazar i Železničar - Mladost nastavljena Superliga Srbije

Izvor: K1info

05/08/2023 > 20:11

podeli vest:

Superliga NASTAVLJENA pobedama Javora i Mladosti, ZVEZDA i PARTIZAN svoje mečeve igraju SUTRA
Foto: Starsport


Zbog očekivanog nevremena u Beogradu još juče je odložen meč između Crvene zvezde i Napretka u drugom kolu Superlige Srbije, pa crveno-bele i Kruševljane nismo imali prilike da gledamo danas na Marakani.

Ali, to ćemo biti u prilici sutra od 16.55 časova, kada će taj odloženi duel biti odigran, dok ćemo neznatno kasnije, od 19 časova, moći da gledamo i duel Partizana, i to u derbiju ovog kola, jer izabranici Igora Duljaja gostuju Vojvodini u Novom Sadu.

U svakom slučaju, dok fudbaleri "večitih rivala" ne istrče na svoje mečeve, ostali dueli igraju se po planu - danas je najpre Javor kod kuće savladao Novi Pazar, dok lučanska Mladost slavila u Pančevu kao gost Železničaru.

Fudbaleri Javora savladali su u prvom meču današnjeg programa pobedili Novi Pazar sa 3:1 (1:0).

Najzaslužniji za trijumf bio je Petar Gigić, strelac u 13. minutu i dvostruki asistent - Obradoviću u 47. i Kembelu u 51. minutu. Počasni gol za goste postigao je Adešina u 56. minutu.

Fudbaleri Mladosti iz Lučana savladali su večeras Železničar sa2:0 (2:0) i "pokvarili" novajliji premijeru pred domaćim navijačima. Golove za Lučance postigli su Uroš Sremčević u 14. i Ivan Milošević u 36. minutu.

Superliga Srbije, parovi i rezultati - 2. kolo, četvrtak: Radnički N. - TSC 0:3. Subota: Javor - Novi Pazar 3:1, Železničar - Mladost 0:2. Nedelja: C. zvezda - Napredak (16.55), Radnički KG - Čukarički (17.00), Vojvodina - Partizan (19.00), IMT - Voždovac (21.05). Ponedeljak: Radnik - Spartak (18.00).

Standings provided by Sofascore

Ostavite komentar