Sport > Fudbal

BAHAR pred start Superlige: Protiv Vojvodine OBEĆAVAM STRAST, ŽELJU I BORBU

Imam dovoljno pametne i sposobne igrače koji mogu da reše "bunker", rekao trener Crvene zvezde pred svoju prvu zvaničnu utakmicu

Izvor: K1info/Tanjug

29/07/2023 > 14:44

podeli vest:

BAHAR pred start Superlige: Protiv Vojvodine OBEĆAVAM STRAST, ŽELJU I BORBU
Foto: Starsport


Veoma sam uzbuđen što je ispred nas prva zvanična utakmica. Jedva čekam da vidim navijače opet u velikom broju, a mogu da im obećam isto ono što su videli protiv Fiorentine - strast, želju i borbu, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar uoči utakmice protiv Vojvodine.

Zvezda sutra od 20 sati na startu Superlige dočekuje Novosađane.

- Želim da budemo u najboljoj formi uvek, naravno želimo da budemo na vrhuncu kada krene Liga šampiona. Imali smo dobre pripreme, u dobroj smo formi, biće to još bolje sa protokom vremena i rada. Očekujem najvišu formu na startu Lige šampiona - istakao je Bahar na konferenciji za medije.

Vojvodina stiže u goste šampionu posle poraza od Apoela (2:1) u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

- Naravno, gledali smo rivala, ne samo poslednju utakmicu. Vojvodina je dobar tim, ostvarili su dobar rezultat na Kipru i mogu da prođu dalje ako odigraju dobro u revanšu. Svestan sam da će se i oni braniti na našem terenu, biće nam potrebno dvadesetak minuta da dođemo do gola, biće potrebno "probiti" i taj bunker, ali imam dovoljno pametne i sposobne igrače koji to mogu da reše - poručio je izraelski stručnjak i otkrio da ne može da računa na povređenog Aleksandra Kataija, kao i Gelora Kangu, koji se tek vratio iz Gabona gde je boravio zbog privatnih problema.

Ostavite komentar