Sport > Fudbal

Sa Bugarima je FINALE BROJ 3: Selektor STOJKOVIĆ objasnio ZNAČAJ meča protiv komšija

Orlovi u Razgradu sutra igraju meč kvalifikacija za EURO 2024. od 20.45 časova

Izvor: K1info/Tanjug

19/06/2023 > 18:16

podeli vest:

Sa Bugarima je FINALE BROJ 3: Selektor STOJKOVIĆ objasnio ZNAČAJ meča protiv komšija
Foto: Starsport


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Bugarskom da sutrašnji protivnik ne sme da se potceni, objavio je FSS.

Utakmica između Bugarske i Srbije biće odigrana sutra od 20.45 časova.

- U dobrom smo raspoloženju došli u Razgrad, drago mi je što smo ovde, na novom lepom stadionu, lepom gradu. Kadrovske probleme nemamo, svi igrači su na raspolaganju. Igraće ti za koje smatram da mogu da igraju. Nema potcenjivanja nikakvog, što se tiče Bugarske. Naprotiv, imam respekt prema toj ekipi, ona je vrlo mlada, željna da se dokazuje i mi moramo da budemo obazrivi. Sa punim respektom ćemo se ponašati - istakao je selektor Srbije.

Dodaje da će njegov tim biti vrlo oprezan i fokusiran.

- Pre nego što su krenule kvalifikacije rekli smo da će svaka utakmica za nas biti finale. Utakmica sa Bugarskom je finale broj tri, prva dva smo rešili u svoju korist. Želimo da nastavimo u tom ritmu, na terenu će se videti šta su prednosti, a šta mane. Mi okušavamo da naš stil bude taj koji je dominantan i koji će nam donesti prednost - izjavio je Stojković.

Kapiten nacionalne selekcije Dušan Tadić istakao je da je najveći stimulans svima u reprezentaciji to što nose dres Srbije.

- Jeste, teren je ovde specifičan. Videćemo, sam kraj je sezone, igramo fudbal iz ljubavi i zadovoljstva, svesni smo značaja za našu zemlju, imamo maksimalan fokus, dobro smo radili, pripremali se fizički i psihički, svi su obazrivi. Želimo da priredimo dobru utakmicu i da, naravno, pobedimo - zaključio je Tadić.

 

 

 

Ostavite komentar