Sport > Fudbal

Stojković posle MUČENJA PROTVI JORDANA: Onog momenta kada smo odlučili da dobijemo utakmicu, MI SMO POBEDILI

Igrači nisu hteli da se pomire sa tim da izgube utakmice, pokazali su karakter, rekao je selektor Srbije

Izvor: K1info/Tanjug

17/06/2023 > 07:00

podeli vest:

Stojković posle MUČENJA PROTVI JORDANA: Onog momenta kada smo odlučili da dobijemo utakmicu, MI SMO POBEDILI
Foto: Starsport


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je posle pobede nad Jordanom (3:2) da je njegova ekipa dobila utakmicu onog trenutka kad je odlučila da pobedi.

- Nešto što smo očekivali,  dobar ambijent, lepa utakmica, preokreti i maestralan Joveljić. Da li to znači da će biti starter u Bugarskoj? Da. Mi smo podelili minute, izmene u nastavku su donele potrebnu pas igru, dobili smo mirnoću, kontrolu i čini se da smo pogodili. Onog momenta kada smo odlučili da dobijemo utakmicu, mi smo pobedili. Igrači nisu hteli da se pomire sa činjenicom da izgube utakmice, pokazali su karakter, nisu želeli da prihvate poraz i kvalitet je došao do izražaja. Joveljić? Vidi se da je u takmičarskoj formi, ima fenomenalan osećaj za gol, pogotovo kada lopte dolaze sa strane, treći gol je zaista maestrala u stilu najvećih golgetera današnjice - rekao je Stojković. 

Osvrnuo se selektor još jednom na navijače koji su u velikom broju bodrili "orlove".

- Na kraju nismo želeli da pošaljemo navijače kući nezadovoljne, zaslužili su da vide pobedničku Srbiju. Eraković? Fenomenalno se snašao na drugoj stativi, zakucao je loptu u mrežu. Nismo navikli da defanzivci često postižu golove, ali pokazao je osećaj, našao se na drugoj stativi i postigao je gol. Ponavljam, sve ovo je za nas dodatno samopouzdanje za ono što nas očekuje u Bugarskoj. Navijačima hvala, bili su fenomenalni, zaslužili su ovu pobedu. Ovu stranicu zatvaramo i okrećemo se Bugarskoj. Sutra ćemo gledati njihov meč protiv Litvanije, ali fokus je sad na Bugarima. U Razgradu će izaći najjači sastav - zaključio je selektor Stojković.

Ostavite komentar