Sport > Fudbal

Zvezda vuče "ZANIMLJIVE" POTEZE: Posle Ohija ODLAZI I PAVKOV, za novog napadača spremno 2,5 miliona evra

Milan Pavkov je na korak od veoma bogatog transfera u Saudijsku Arabiju

Autor: K1info/telegraf.rs

20/08/2022 > 08:49

podeli vest:

Zvezda vuče "ZANIMLJIVE" POTEZE: Posle Ohija ODLAZI I PAVKOV, za novog napadača spremno 2,5 miliona evra
Foto: Starsport


Tokom jučerašneg dana pojavila se informacije da je Ohi na izlaznim vratima Marakane, a prema najnovijim saznanjima Telegrafa, on nije jedini. Naime, Milan Pavkov je na korak od veoma bogatog transfera u Saudijsku Arabiju, a transfer trebalo da se ostvari odmah posle revanša protiv Makabija.

Milan Pavkov se već neko vreme pominje kao igrač koji će napustiti Marakanu, no, svakoga puta je ostajao da bude džoker sa klupe, da bi kasnije postajao i prvi izbor u napadu crveno-belih. Ove sezone je isti slučaj, predviđen je bio da bude rezerva Ohiju, međutim, dobre igre na pripremama potom i u prvenstvu su doprinele da se brzo ustali kao startni napadač.

Dolazak Aleksandra Pešića je ponovo gurnuo Pavkova na klupu, ali je opet uspevao da postiže golove kada uđe u igru i kada dobije priliku. Ipak,  čini se da je vreme za rastanak. Prema saznanjima Telegrafa, Pavkov se nalazi na korak od transfera u Saudijsku Arabiju, gde je dobio poprilično unosnu ponudu, od koje će i Zvezda profitirati.

Ovaj transfer pali i "crvene lampice" na Marakani, jer klub će morati da reaguje munjevito i angažuje novog napadača, za šta su pripremili sumu od čak 2.500.000 evra. Napadač je preko potreban, jer uz odlazak Ohija, Zvezda bi ostala samo sa Aleksandrom Pešićem na poziciji klasičnog centarfora.

Naravno, dosta toga zavisi i od meča u utorak između Zvezde i Makabija, jer će budžet crveno-belih biti znatno puniji  ukoliko nadoknade minus iz prve utakmice u Izraelu i odu u Ligu šampiona.

Ostavite komentar