Sport > Fudbal

REMI protiv VOJVODINE za tugu PARTIZANA: Crno-beli će ZAVRŠITI prvenstvo na ČETVRTOM mestu

Četa iz Humske je povela u Novom Sadu, ali nije imala snage da osvoji ceo plen

Izvor: K1info/kurir.rs

21/05/2023 > 20:56

podeli vest:

REMI protiv VOJVODINE za tugu PARTIZANA: Crno-beli će ZAVRŠITI prvenstvo na ČETVRTOM mestu
Foto: Starsport


Fudbaleri Vojvodine i Partizana remizirali su u Novom Sadu - 2:2 (1:1) u 6. kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Prvi su u vođstvo došli gosti iz Beograda - u 17. minutu Rikardo je postigao svoj ukupno 19. gol u šampionatu, ali radost crno-belih nije trajala dugo - u 22. minutu na 1:1 je izjednačio Jovan Milošević.

Tim rezultatom se otišlo i na odmor, a onda je Milošević nastavio tamo gde je stao u prvom delu igre - u 46. minutu je postigao i drugi pogodak i preokrenuo rezultat na "Karađorđu". Međutim, viđena je slična situacija kao i na početku meča - Partizan je brzo izjednačio, u 50. minutu Kolorado je izjednačio na 2:2 i, kako se ispostavilo, postavio i konačan rezultat utakmice.

Drugo poluvreme, Vojvodina - Partizan 1:1

90+4. minut - Kraj utakmice

79. minut - Dvostruka izmena u Partizanu. Umesto Uroševića i Belića u igri su Šehović i Fejsa.

78. minut - Žuti karton za Đorđa Pantića. Trener golmana Partizana zaradio je javnu opomenu zbog prigovora.

74. minut - Izmena u Partizanu. Natha menja mladi Jevremović.

72. minut - Prilika za Partizan. Natho je sjajno uposlio Dijabatea, ali ovaj ne uspeva da matira Carevića.

66. minut - Dvostruka izmena u Partizanu. Dulja je ubacio u igru Pantića i Jovića, a izveo Meniga i Kolorada. Formacijski se ništa ne menja u crno-belom timu.

61. minut - Sumnjiva situacija u kaznenom prostoru Partizana. Nikolić je pao u šesnaestercu posle duela sa Nathom. Sudija Mitić se konsultovao sa VAR sobom i doneo odluku da nema osnova za najstrožu kaznu.

56. minut - Izmena u Vojvodini. Uroš Nikolić u igri umesto Ivana Vukčevića

50. minut - GOL! Kolorado za 2:2. Prvo vođstvo Partizana je trajalo kratko, takođe i ovo vođstvo Vojvodine. Rikardo je dobio sjajnu loptu u šesnaestercu Vojvodine, šutirao ali je Carević odbranio. Na loptu je natrčao Kolorado i topovskim udarcem doneo izjednačenje.

46. minut - GOL! Milošević je dvostruki strelac - 2:1. Vojvodina je preokrenula rezultat drugim golom Jovana Miloševića. Odigrao je dupli-pas sa Vukčevićem i precizno po zemlji poslao loptu u dalji ugao gola golmana Popovića.

46. minut - Dvostruka izmena u Vojvodini. Umesto Milosavljevića i Busnića u igri su Topić i Zukić.

Prvo poluvreme, Vojvodina - Partizan 1:1

45. minut - Velika prilika za Vojvodinu. Čumić je šutirao sa oko 20 metara, Popović odbranio.

35. minut - Opasan napad Partizana. Crno-beli su od svega iznudili samo korner, Menig je imao priliku da bolje iskoristi situaciju.

28. minut - Busnić dobija žuti karton. Aleksandar Busnić je prvi fudbaler Vojvodine koji je opomenut žutim kartonom.

22. minut - GOL! Milošević je izjednačio - 1:1. Brzo se Vojvodina vratila.Sjajna kontra crveno-belih, Vukčević je uposlio Jovana Miloševića, a ovaj sa 15-tak metara matirao Popovića.

17. minut - GOL! Rikardo je strelac - 0:1. Rikardo je dobio loptu na ivici šesnaesterca od Meniga, biciklicom je izbacio čuvara, a onda levom nogom pogodio mrežu Vojvodine. Rikardu je ovo 19. gol u prvenstvu, i trenutno je najbolji strelac lige.

16. minut - Probao je Malbašić. Opasan napad Vojvodine, lopta je dugo kružila u kaznenom prostoru Partizana, a onda je Malbašić šutirao sa 15-tak metara visoko preko gola.

13. minut - Belić zaradio žuti karton. Kristijan Belić je prvi fudbaler zapisan u beležnici glavnog sudije Mitića. Belić je startovao neoprezno na sredini terena.

8. minut - Dijabate umalo pogodio. Novi nalet crno-belih, Dijabate je šutirao, lopta odlazi pored gola golmana Carevića..

5. minut - Malbašić umalo u gol šansi. Partizan je nešto agilniji na početku utakmice, ali je i Vojvodina opasno pripretila. Malbašić je mogao da se nađe oči u oči sa golmanom Popovićem, ali je odbrana crno-belih intervenisala na vreme.

4. minut - Velika šansa za Rikarda. Prva velika prilika na meču. Centarfor Partizana je dobio upotrebljivu loptu, stigao do ivice šesnaesterca, a onda šutirao. Lopta je prošla tik pored stative gola Vojvodine.

1. minut - Partizan krenuo sa centra. Prvi su sa centra krenuli fudbaleri Partizana. Crno-beli napadaju ka južnoj strani stadiona "Karađorđe".

Superliga Srbije - parovi i rezultati 6. kola plej-ofa, subota: Radnički KG - Crvena zvezda 1:1. Nedelja: Vojvodina - Partizan 2:2, Novi Pazar TSC 1:4, Voždovac - Čukarički 1:1.

 

 

Ostavite komentar