Sport > Fudbal

KILAVO do pred kraj, UZBUDLJIVO u finišu: ZVEZDA osvojila samo BOD protiv RADNIČKOG

Izabranici Miloša Milojevića remizirali su šesti put u sezoni

Izvor: K1info/kurir.rs

20/05/2023 > 17:57

podeli vest:

KILAVO do pred kraj, UZBUDLJIVO u finišu: ZVEZDA osvojila samo BOD protiv RADNIČKOG
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde nisu se baš naigrali fudbala u Kragujevcu, gde su u 6. kolu plej-ofa Superlige Srbije igrali nerešeno 1:1 (0:0) protiv Radničkog.

Crveno-belima, koji su odavno potvrdili osvajanje titule u šampionatu, očito je u glavama više bio predstojeći meč finala Kupa protiv Čukaričkog, zakazan za 25. maj, nego što su imali želju da opravdaju ulogu favorita na Čika Dači.

Bilo kako bilo, posle prvog poluvremena bez golova, i većeg dela utakmice u kojem je izgledalo da će rivali odigrati duel bez pogodaka, dašak uzbuđenja dogodio se u samom finišu meča. Naime, najpre je u 84. minutu Mirko Ivanić doveo Beograđane u vođstvo, da bi u 86. Luka Zorić doneo izjednačenje i, ispostavilo se, postavio konačan rezultat utakmice.

Drugo poluvreme, Radnički KG - C. zvezda 1:1

90+3. minut - Kraj utakimice

86. minut - GOL! Radnički je ekspresno izjednačio!

84. minut - GOL! Vodi Zvezda rezultatom 1:0! Sjajni Mirko Ivanić je sa ivice šesnaesterca iskosa poslao projektil u dalji ugao, a Leković je ovog puta bio apsolutno nemoćan! Jednostavno, ovakvi udarci se ne brane!

79. minut - Rakonjac je sam sebi stvorio sjajnu šansu, mladi napadač je ušao u protivnički šesnaesterac, snažno opalio po lopti ali je golman Kragujevčana opet bio na visini zadatka!

75. minut - Azarov je sjajno šutirao sa ruba peterca, ali je golman Leković ponovo odlično intervenisao i sačuvao svoju mrežu!

66. minut - Dvostruka u timu Crvene zvezde. Spajić je zbog povrede napustio teren, dok je šansu dobio Strahinja Eraković, a Azarova menja Rodić!

63. minut - Posle sjajne akcije po desnom boku Vidović je ušao u odličnu šansu, ali je potom loše šutirao i poslao loptu pored gola!

57. minut - Katai je ostao sam u protivničkom petercu posle kornera, šutirao je glavom nakon centaršuta Kangve, ali Leković odlično interveniše i sprečava promenu rezultata!

55. minut - Mituljikić je sada vrlo dobro zapretio ali je Mitrović izblokirao njegov udarac i poslao loptu u korner!

51. minut - Gosti su preuzeli inicijativu na početku drugog poluvremena, ali kako sada stvari stoje, izgleda da ćemo gledati sličnu borbu kao i u prvom delu igre!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

Prvo poluvreme, Radnički KG - C. zvezda 0:0

45+3. minut - Završeno prvo poluvreme

39. minut - Bila je to odlična prilika za aktuelnog srpskog šampiona! Mladi Mijatović je napravio višak i uputio sjajan centaršut sa desnog boka, dobro je potom šutirao Rakonjac, ali je Leković fenomenalnom intervencijom spasao svoju mrežu!

38. minut - Dosta spor tempo igre, Zvezda je ta koja ima nešto veći posed, ali nikako ne uspeva da pronađe pravi put ka golu Kragujevčana!

31. minut - Posle lepe akcije Beograđana, Rodić je šutirao ali je njegov udarac na sjajan način odbranio Leković!

28. minut - Milutin Vidosavljević ne može da nastavi meč, pa je umesto njega u igru ušao Dragoljub Srnić!

22. minut - Na travi je završio Vidosavljević posle oštrog duela sa Milunovićem!

19. minut - Kangva je izveo korner, a Katai glavom poslao loptu pored desne stative!

Foto: Starsport

 

15. minut - Najbolja prilika za Radnički u dosadašnjem toku meča! Čolović je sa desnog boka uputio sjajan centaršut, Zorić je potom šutirao glavom, ali je za malo bio neprecizan!

8. minut - I dalje traje početno ispitivanje snaga, gosti za sada diktiraju tempo ali većih uzbuđenja još uvek nema!

2. minut - Prvi pokušaj Aleksandra Kataija na današnjoj utakmici! Namestio se lepo kapiten crveno-belih, šutirao sa nekih 20 metara ali lopta odlazi daleko od gola!

1. minut - Počela je utakmica!

 

 

Ostavite komentar