Sport > Fudbal

OFK Beograd UPOZORAVA: Brukanje i nameštanje u režiji Zemuna se nastavlja, FSS MORA DA REAGUJE

U saopštenju se direktno skreće pažnja na utakmicu 28. kola u kojoj je Zemun kao gost savladao BASK posle preokreta 3:2 (0:1)

Izvor: K1info/Tanjug

20/05/2023 > 13:45

podeli vest:

OFK Beograd UPOZORAVA: Brukanje i nameštanje u režiji Zemuna se nastavlja, FSS MORA DA REAGUJE
Foto: Starsport


Brukanje i nameštanje utakmica u Srpskoj ligi Beograd se nastavlja iz kola u kolo, a sve u režiji FK Zemun. Juče se desila ko zna koja po redu nameštena utakmica na koju Fudbalski savez Beograda ponovo nije reagovao, navodi se u saopštenju OFK Beograda.

Zemun je juče u utakmici 28. kola kao gost savladao BASK posle preokreta 3:2 (0:1).

"Fudbalski savez Beograda nastavlja da se pravi slep i gluv na očigledna nameštanja koja su čak došla i do UEFA koja je zbog toga pokrenula istragu. Juče im je saučesnik bio FK BASK. Naravno, u FSB niko neće reagovati ni ovog puta, ali zato mi u OFK Beogradu ne želimo da ćutimo. Zemun je bio učesnik u sumnjivim radnjama u mnogo mečeva ovog proleća, a sve pozivanjem na "više interese"", ističu sa Stare Karaburme.

Foto: Starsport

 

Jedina utakmica koju nisu uspeli da nameste ovog proleća bila je upravo protiv OFK Beograda i videlo se gde im je mesto po kvalitetu, naglašavaju iz OFK Beograda.

"Čak i u toj utakmici pokušali su da nameste preko sudijske organizacije i tu bruku su svi videli, ali im nije uspelo. Nastavljaju dalje i pokušavaju na sve načine da ostanu u trci, dok ta bruka stiže i do UEFA. Ne želimo i nećemo da ćutimo i pozivamo javnost da obrati pažnju na sve ono što se događa u FSB i da krovna organizacija FSS pod hitno reaguje, jer sadašnje rukovodstvo beogradskog saveza to neće učiniti", zaključuje se u saopštenju OFK Beograda.

 

 

 

Ostavite komentar