Sport > Fudbal

Zvezda gleda i TRLJA RUKE: Barak Bahar osvojio TREĆU UZASTOPNU TITULU u Izraelu

Mediji uvereni da će upravo ovaj čovek voditi crveno-bele u Ligi šampiona

Izvor: K1info/telegraf.rs

16/05/2023 > 07:28

podeli vest:

Zvezda gleda i TRLJA RUKE: Barak Bahar osvojio TREĆU UZASTOPNU TITULU u Izraelu
Foto: Starsport


Uveliko se priča i piše da je skoro izvesno da će od leta na klupi Crvene zvezde sedeti Barak Bahar, izraelski trener koji je sa svojim Makabijem još jednom uspeo da osvoji titulu šampiona Izraela. Koliko je dominantan u svojoj zemlji, govori i podatak da je ovo njemu treća uzastopna titula.

I to nije sve., Bahar je u samo 11 godina svoje karijere uspeo da osvoji čak 10 trofeja, čime se i posebno istakao, ali i preporučio Crvenoj zvezdi, kao i mnogim drugim klubovima koji su bili zainteresovani za njegove usluge.

Da to sve nije slučajnost, pokazuje i podatak da je Bahar po drugi put sa nekim klubom uspeo da osvoji tri uzastopne titule, pošto je i sa Hapoel Be'er Ševom takođe uspeo da bude šampion u periodu od 2016. do 2018. godine.

Ekipa koju sada predvodi sa klupe, Makabi, uspeo je da dođe do titule na veoma ubedljiv način, pošto su slavili sa 5:1 na gostovanju u Netanji, čime su došli do prednosti od sedam bodova u odnosu na Be'er Ševu, koja više ne može da ih sustigne.

Golove u ovoj ubedljivoj pobedi su postili Šeri, Abu Fani, Pjero i dva puta Saba, dok je jedini gol za Netanju postigao Igor Zlatanović.

 

Ostavite komentar